Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ik leef niet meer ‘met’ jou: Marco en Leontine geven scheiding laatste zetje

Ik leef niet meer ‘met’ jou: Marco en Leontine geven scheiding laatste zetje

Ik leef niet meer ‘met’ jou: Marco en Leontine geven scheiding laatste zetje

Inmiddels leven Marco (53) en Leontine Borsato (52) al maanden gescheiden van elkaar. En het lijkt erop dat het écht niet meer goed komt tussen beiden. Waar Leontine onlangs weer haar eigen achternaam gebruikte, komt er nu nog een schepje bovenop: het stel heeft hun Gooise gezinsvilla in de stille verkoop gezet, weet Story.

Marco en Leontine definitief uit elkaar

Het huwelijk van Marco en Leontine heeft pieken en dalen gekend, maar de twee leken overal tegen bestand. Toch is er een laatste klap geweest die het showbizzkoppel niét heeft overleefd: de Borsato’s kondigden eerder dit jaar hun breuk aan. En nu ook hun liefdesnest te koop staat, lijken beiden officieel hun eigen weg te gaan. Volgens het entertainmentblad zou het stel al aan familie en vrienden hebben laten weten dat de scheiding zo goed als afgerond is.

Stille verkoop

In Blaricum werd in eerste instantie verwacht dat Leontine in hun gerieflijke villa zou blijven wonen. Een paar jaar terug zijn Marco en zijn geliefde daar naartoe verhuisd, omdat het Leontine’s droomhuis was. Zij wilde meer in het centrum van Blaricum wonen in plaats van aan het eind van een lange oprijlaan tussen weilanden. Ondanks hun relatieproblemen is ze daar altijd heel gelukkig geweest. Toch blijkt de villa, die bestaat uit twee aparte woningen, in de stille verkoop te zijn gezet. Het is een prachtig huis en het zal niet lang duren voordat het verkocht is. Leontine is opgegroeid in het Gooi en zal naar verwachting in de buurt een kleiner huis zoeken. Waar Marco zal gaan wonen, blijft zelfs voor intimi vooralsnog gissen.

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Geluk weer aan zijde Leontine: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram