Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Toch geen ‘wereld zonder jou’? Marco en Leontine Borsato samen gespot in Amsterdams restaurant

Toch geen ‘wereld zonder jou’? Marco en Leontine Borsato samen gespot in Amsterdams restaurant

Toch geen ‘wereld zonder jou’? Marco en Leontine Borsato samen gespot in Amsterdams restaurant

Marco (53) en Leontine Borsato (52) hebben maanden geleden aangekondigd een punt achter hun huwelijk te zetten, maar dat betekent niet dat de twee niet meer door één deur kunnen. Zo zette de brunette op Vaderdag haar ex-geliefde flink in het zonnetje en werden de twee onlangs weer op de gevoelige plaat vastgelegd. En afgelopen dinsdag brachten ze opnieuw de avond samen door.

Marco en Leontine samen gespot

Gisteren mocht Mary, de moeder van Marco, alweer 75 kaarsjes uitblazen. Leontine feliciteerde haar voormalige schoonmoeder al met een liefdevolle post op Instagram, maar was ’s avonds óók aanwezig bij haar verjaardagsetentje in Amsterdam. In de Instagram Stories van dochter Jada is te zien hoe de ex-geliefden naast elkaar aan een tafeltje zitten.

Niet meer samen

Hoewel fans hopen op een hereniging tussen beiden, lijkt het erop dat deze er niet in zit voor Marco en Leontine. Na de breuk ging de zanger namelijk bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels al zijn verkocht. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’.

Lees ook
Afscheid nemen bestaat helaas wél: Marco huilend gefotografeerd in armen van… Leontine

Een nieuw leven alleen

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Beeld: Brunopress, Instagram