Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mary Borsato geeft opheldering na Marco’s opmerkelijke eerbetoon aan Leontine: ‘Ze houden nog van elkaar’

Mary Borsato geeft opheldering na Marco’s opmerkelijke eerbetoon aan Leontine: ‘Ze houden nog van elkaar’

Mary Borsato geeft opheldering na Marco’s opmerkelijke eerbetoon aan Leontine: ‘Ze houden nog van elkaar’

Na een turbulent jaar lijkt Marco Borsato (54) de draad langzaam maar zeker weer op te pakken. Op Instagram is hij terug van weggeweest en deelde hij afgelopen Valentijnsdag een nogal opmerkelijke post. Hierin benadrukte hij maar één grote liefde heeft en dat is Leontine (53). Hoewel de twee ongeveer een jaar geleden hun scheiding aankondigden, lijkt de zanger uit te zijn op een verzoening. Mary, zijn moeder, zorgt voor opheldering.

Verzoening Marco en Leontine Borsato?

Volgens Mary is er “echte liefde” tussen haar zoon en zijn ex-vrouw, en zijn de twee “nog altijd een team voor de kinderen”. “Marco en Leontine houden nog van elkaar”, vertelt ze aan RTL Boulevard, in een reactie op zijn liefdesverklaring. Of er een kans bestaat dat het stel nog samen verder gaat? Dat zit er volgens Marco’s moeder niet in. “Ze zijn wel echt uit elkaar.”

Reactie Bridget

Bridget Maasland (46) stond tijdens de bewuste aflevering van RTL Boulevard achter de desk van het entertainmentprogramma en schroomde niet om haar mening te geven over Marco’s actie. Ze stelt dat ze het “ontzettend mooi” vindt dat het stel nog zo goed met elkaar omgaat. “En zo hoort het inderdaad ook altijd te gaan”, aldus de presentatrice, die zelf inmiddels weer een jaar vrijgezel is na haar kortstondige maar intense relatie met André Hazes (27).

Kinderen

De presentatrice had ook nog een ‘maar’ in petto. “Aan de andere kant: je hoeft niet voor de kinderen dit op Instagram te posten. In principe kun je dat ook onderling natuurlijk regelen. Heeft het ook misschien iets te maken met een charmeoffensief vanuit Marco?”, aldus Bridget. Opmerkelijk, aangezien haar turbulente relatie met André op de voet te volgen was via sociale media, terwijl ze zelf een twaalfjarige zoon heeft. Niet alleen tijdens hun romance liet ze veelvuldig weten de ware liefde te hebben gevonden in André, ook na hun breuk deed ze er meerdere keren een boekje over open en reageerde ze met een pikante foto op de verloving van de zanger en Monique Westenberg (43).

Valentijnsdag

Marco verklaarde zijn ex-vrouw gisteren, op Valentijnsdag, de liefde. Hij deelde een filmpje met een compilatie van vroegere foto’s van hem en Leontine, toen de twee nog gelukkig getrouwd waren. Als onderschrift schreef de zanger: “Valentijnsdag is een dag dat je je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Zij is nog altijd mijn valentijn. Fijne Valentijnsdag.” Veel mensen lieten weten dat ze hopen dat de twee weer samen komen en dat Marco hoop moet houden. “Dit is echte liefde”, luidde bijvoorbeeld een van de comments. Zoon Luca Borsato reageerde onder de video met een hartje.

Pijnlijke periode

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine, want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Lees ook
Marco Borsato uit liefde in Instagram-video: ‘Zij is nog altijd mijn valentijn’

Hereniging?

Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca (22), Senna (19) en Jada (18). Zo eet Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Bron: Story.nl, Superguide.nl | Beeld: Brunopress, Instagram