Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Komen de twee als stel terug? Zien: Marco en Leontine groeien naar elkaar toe op Ibiza

Komen de twee als stel terug? Zien: Marco en Leontine groeien naar elkaar toe op Ibiza

Komen de twee als stel terug? Zien: Marco en Leontine groeien naar elkaar toe op Ibiza

Marco (54) en Leontine Borsato (53) genieten momenteel met volle teugen van hun vakantie op Ibiza. Gisteren deelden de twee al een gezellig kiekje samen, maar ook op nieuwe beelden spat de liefde van het scherm. Zal het nu dan toch écht goed komen tussen de zanger en zijn grote liefde?

Marco en Leontine op Ibiza

Niet alleen was er ruimte voor een romantisch boottochtje – of ja, zeg maar jacht -, ook heeft RTL Boulevard kiekjes in handen waarop Marco en Leontine hand in hand te zien zijn. Hoewel het misschien niet echt van hun gezichten af te lezen is, lijken de twee meer en meer naar elkaar toe te groeien.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Romantisch ritje

Op de foto die Leontine gisteren op haar Instagram Stories deelde was al te zien hoe de presentatrice naar Marco leunt die achter het stuur zit. Beiden zijn met een grote lach vastgelegd en het lijkt erop dat Marco en Leontine een gezellig autoritje op het zonnige eiland aan het maken zijn.

Trouwdag

Dat het ‘voorzichtige daten’ tussen de twee dus goed gaat, bleek ook al afgelopen weekend. De zanger deelde een romantische terugblik op hun trouwdag, 23 jaar geleden. In zijn Instagram Stories deelde de zanger een veelzeggende foto van de twee trouwringen. “22 mei”, stond er bij de romantische foto geschreven. “Blijft een bijzondere dag.”

Voorzichtig daten

Zijn ontrouw heeft Marco Borsato (54) zijn huwelijk met Leontine Borsato (53) gekost. De zanger ziet haar nog altijd als zijn ideale vrouw en noemt zijn scheiding de grootste fout van zijn leven. Toch kwam ongeveer twee weken geleden plotseling het goede nieuws naar buiten dat Marco en Leontine weer aan het daten zijn. Dat liet de zanger tijdens een radio-uitzending van Radio 538 weten. Daarna gingen de twee een romantisch weekend weg, maar ook dat was nog voorzichtig. “Het is allemaal heel pril, heel voorzichtig en wil er vooral niet te veel druk op leggen”, liet Borsato na het weekendje weten.

Lees ook
Voorzichtig aan het daten? Marco en Leontine stiekem al een stapje verder: stel geniet van liefdesvakantie

Reactie kinderen

Ook de kinderen hebben van zich laten horen. RTL Boulevard stelde de vraag of de kinderen van Leontine en Marco ook blij zijn met de hereniging. “Wat denk je? Natuurlijk!”, zei Marco toen stralend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram