Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato uit liefde in Instagram video: ‘Zij is nog altijd mijn valentijn’

Marco Borsato uit liefde in Instagram video: ‘Zij is nog altijd mijn valentijn’

Marco Borsato uit liefde in Instagram video: ‘Zij is nog altijd mijn valentijn’

De dag van de liefde is weer aangebroken. Voor sommigen kan deze dag wel niet snel genoeg voorbij zijn, terwijl voor anderen het elke dag wel Valentijnsdag mag zijn. Vandaag is dan ook dé dag om je liefde voor iemand (anoniem) te uiten, zo ook voor Marco Borsato (54). Hij deelt op Instagram een video over zíjn Valentijn.

Moeilijke periode

De afgelopen periode is niet zonder slag of stoot gegaan voor de zanger. In het begin van 2020 kondigden hij en zijn vrouw Leontine Borsato (53) hun scheiding aan. Hij zou verschillende affaires hebben gehad, onder wie met pianiste Iris Hond. Daarna bleek dat Marco kampte met een burn-out. Nadat dat uitkwam, gingen hij en Leontine, een maand later, na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar.

Hoop

Toch bleven fans na de scheiding hoop houden. Marco en Leontine bleven in harmonie met elkaar omgaan, niet alleen vanwege hun kinderen Luca (22), Senna (19) en Jada (18). Marco eet geregeld mee bij Leontine en de kinderen en Leontine kwam afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Dat de liefde tussen de twee er nog altijd is, wás en ís duidelijk.

Videoboodschap

Dat mag ook wel weer blijken door de video die Marco vanochtend op zijn Instagram plaatste. In het filmpje is een compilatie aan vroegere foto’s van hem en Leontine te zien, toen de twee nog gelukkig getrouwd waren. Als onderschrift schrijft de zanger: “Valentijnsdag is een dag dat je je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Zij is nog altijd mijn valentijn. Fijne Valentijnsdag.”

Lees ook
‘Vrij zijn’: Marco Borsato denkt terug aan betere tijden met oude vakantiefoto

Positieve reacties

Al heeft Leontine zelf nog niks van zich laten horen op social media; fans zijn in ieder geval heel gelukkig met Marco’s video. Veel mensen laten weten dat ze hopen dat de twee weer samen komen en dat Marco hoop moet houden. ‘Dit is echte liefde’, aldus vele andere comments. Ook zoon Luca Borsato reageert onder de video met een hartje. Zou dit dan een vervolgstap zijn, op weg naar verzoening? In het kader van Valentijnsdag zou dat in ieder geval wél heel passend zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram