Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato noemt scheiding van Leontine ‘grootste fout ooit’: ‘Ik ben uit een diep dal geklommen’

Marco Borsato noemt scheiding van Leontine ‘grootste fout ooit’: ‘Ik ben uit een diep dal geklommen’

Marco Borsato noemt scheiding van Leontine ‘grootste fout ooit’: ‘Ik ben uit een diep dal geklommen’

Dat Marco Borsato (54) nog altijd zielsveel van Leontine (53) houdt, is iets wat honderd procent vaststaat. Op Moederdag bracht hij al een ode aan zijn ex-vrouw en moeder van zijn drie kinderen, en nu blijkt hij een bijzondere uitspraak te hebben gedaan over hun scheiding. Ook vertelt de zanger hoe het nu tussen hen gaat.

Marco Borsato carrière

In de online serie Op De Gevoelige Plaat blikt Marco terug op zijn carrière. Dit doet hij aan de hand van een reeks kiekjes, waar hij samen met fotograaf William Rutten (51) naar kijkt.

Drie kinderen

De zanger vertelt in de Shownieuws-serie niet alleen over zijn succes als zanger, maar doet ook een boekje open over zijn privéleven. Zo vertelt Marco onder meer dat hij zijn hele leven al wist dat hij vader wilde worden. “Ik wilde er het liefst drie, omdat ik zelf ook uit een gezin van drie kom”, aldus Borsato, die inderdaad drie kids – zoons Luca (22) en Senna (19), en dochter Jada (18) – kreeg. “Van alle rollen die ik heb, is die van vader het meest serieus.”

Goede moed

Of er iets is waar Marco spijt van heeft uit de afgelopen 31 jaar? “Dat is mijn scheiding”, reageert de zanger meteen. “Dat vind ik… dat heeft erin gehakt.” Naar eigen zeggen is Borsato “uit een diep dal geklommen”. “Ik heb het even lastig gehad, maar ik kijk nu met goede moed vooruit. Het gaat goed met de kids, met Leontine, met mij.”

Van affaire tot burn-out tot scheiding

In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine, want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Lees ook
Marco Borsato brengt nieuwe ode aan Leontine op Moederdag: ‘Nog steeds één gezin’

Verzoening?

Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan weekblad Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram