Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘De waarheid’-zanger Marco Borsato loog: ‘Hij was afgelopen voorjaar nog met Iris Hond’

‘De waarheid’-zanger Marco Borsato loog: ‘Hij was afgelopen voorjaar nog met Iris Hond’

‘De waarheid’-zanger Marco Borsato loog: ‘Hij was afgelopen voorjaar nog met Iris Hond’

Dinsdag maakten Marco (53) en Leontine (52) verdrietig nieuws bekend: na een huwelijk van meer dan twintig jaar gaan de twee uit elkaar. Het rammelde al langer in huize Borsato, zo bleek onder meer uit de bevestiging van de affaire tussen de zanger en pianiste Iris Hond. Die misstap zou naar eigen zeggen iets van tien jaar geleden zijn geweest, maar volgens ‘Privé’-hoofdredacteur Evert Santegoeds zit de vork heel anders in de steel.

In een interview met Wilfred Genee op Radio Veronica vertelt Santegoeds “totaal niet op te kijken” van de breuk en de bekendmaking van Marco’s affaire meer heeft losgemaakt dan het stel naar de buitenwereld heeft laten blijken. De zanger beweerde in oktober dat die kortstondige situatie tien jaar geleden – ten tijde van het faillissement van zijn managementbedrijf TEG – had plaatsgevonden, maar Evert zegt daar nu iets anders over. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen hij met het nummer Lippenstift naar buiten kwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond hem uitgelaten’.”

Ondergedoken

Ook vertelt Evert dat zijn redactie onlangs polshoogte heeft genomen bij de villa van de Borsato’s, waar volgens hem een “hele droevige Leontine” te zien was. “Marco was in geen velden of wegen te bekennen, Leontine deed boodschappen bij de supermarkt voor zichzelf”, beweert de showbizzdeskundige. “Dan gaat de geruchtenmolen, zeker in het Gooi, wel op volle toeren draaien. Marco was al een hele lange tijd niet meer thuis. Waar hij wel was? Je schijnt in de richting van de Malediven moeten gaan zoeken. Hij zou daar letterlijk ondergedoken zitten.”

De tekst gaat verder onder de video.

Affaire met Iris Hond

Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten. Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”.

Burn-out

Marco verdween vorige maand uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out. “De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij toen weten.

Lees ook
Marco Borsato legt werk voor onbepaalde tijd neer wegens burn-out

Gezin

Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie ? #inlove #inlovewithpuglia #weareinpuglia

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP