Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato reageert op geruchten over grensoverschrijdend gedrag

Marco Borsato reageert op geruchten over grensoverschrijdend gedrag

Marco Borsato reageert op geruchten over grensoverschrijdend gedrag

Al een lange tijd gaan er geruchten over Marco Borsato rond. Hij zou zich bij meisjes van 13 en 15 jaar vreemd hebben gedragen. Vorige week werd het voor het eerst openbaar gemaakt in het programma Roddelpraat.

De aflevering van Roddelpraat, met presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos, is al 545 duizend keer bekeken.

Marco’s verklaring

Maandenlang heeft Marco zich stilgehouden, maar gisteren kwam hij met een ‘verklaring’. “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.” Door deze summiere verklaring werd er ook bij RTL Boulevard groot aandacht aan besteed. Luuk Ikink vertelt echter niet wat het grensoverschrijdende gedrag precies inhoudt.

Veel rumoer

Luuk vertelt verder over Marco: “De afgelopen weken is er veel rumoer rondom Marco Borsato. Zo is hij op het laatste moment ineens niet te zien in de kerstactie van War Child en hij werd beschuldigd van zeer ernstige feiten. Vandaag viel het ons op dat de radiozender 100% NL zijn muziek nog maar nauwelijks draait.

De afgelopen week maar een paar keer en dat is vreemd voor iemand die ooit de grootste zanger van Nederland was. Het vreemdst was wel dat er maar geen reactie kwam op al die verhalen van Marco of van zijn management zelf. Vandaag kwam er ineens na een week lang bellen een bericht van het management.”

Waarom een verklaring?

Collega Bridget Maasland is benieuwd en stelt de vraag: “Maar een verklaring waarover dan?” Luuk vervolgt: “Ja, dat weten we dus niet. Dit is de reactie die ze gegeven hebben en er gaan een hele hoop verhalen. Ik kan me voorstellen dat hij misschien wel een verklaring van de daken wil schreeuwen, maar ik weet niet waarom hij dat niet doet of waarom hij daar zo lang mee wacht. Kennelijk hebben ze nog iets te rekken.”

Vreemde situatie

Zo te horen is er nog weinig duidelijk over de situatie. Ook Luuk vindt het een vreemde situatie “Ik heb geen idee, maar die verklaring gaat ooit nog een keer komen, maar waar die dan precies over gaat weten we ook nog niet.”

“Nee, want als er niets aan de hand blijkt te zijn, kun je dat ook gewoon zeggen toch?” aldus Bridget. Waarop Luuk stelt: “Dat zou ik dan persoonlijk wel heel snel doen, ja.”

Lees ook
Jada Borsato heeft een rol in GTST: ‘Super blij dat ik het eindelijk mag delen’

Uitgekotst door Nederland

Er is een grote kans dat Marco straks door heel Nederland wordt uitgekotst, stelt showbizzkenner Farja Farvardin. Marco zou volgens hem ondertussen bezig zijn met een emigratie naar Italië. Collega Rapper Lange Frans met wie Marco vroeger heeft samengewerkt heeft al afstand genomen van Marco.

Het radioprogramma van Rick van Velthuysen heeft Marco gevraagd om te reageren op de geruchten, maar tot op heen heeft hij daar nog niet op gereageerd. Yvonne Coldeweijer, die alle BN’ers nauwkeurig in de gaten houdt, vertelt dat het verhaal deels klopt. Coldeweijer speculeert ‘dat ze in contact staat met de slachtoffers van Marco.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant | Beeld: Brunopress