Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sprak Marco wéér niet helemaal ‘de waarheid’? Zanger betrapt op ‘leugens’ in veelbesproken interview

Sprak Marco wéér niet helemaal ‘de waarheid’? Zanger betrapt op ‘leugens’ in veelbesproken interview

Sprak Marco wéér niet helemaal ‘de waarheid’? Zanger betrapt op ‘leugens’ in veelbesproken interview

Marco Borsato’s imago als ideale schoonzoon viel in 2019 in duigen nadat zijn meerdere affaires aan het licht kwamen. Na een jaar lang radiostilte is de zanger terug met nieuwe muziek en probeert hij z’n gehavende imago toch weer wat op te vijzelen in ‘Linda’s Wintermaand’. Maar of dat interview hem nu goed gedaan heeft…?

‘Ik heb mijn relatie vergiftigd’

Eén keer wilde Marco Borsato zijn volledige, eerlijke verhaal vertellen, bij Linda de Mol op de bank, om het er daarna nooit meer over hebben. Zaterdag was het tell all-interview met Linda de Mol te zien. Hij beloofde plechtig nooit meer vreemd te gaan. “Dit wil ik niet meer, omdat ik er zelf aan kapot ben gegaan”, hoorden we Marco zeggen. “Door mijn niet open zijn daarover, heb ik mijn relatie vergiftigd en ook mezelf.”

Opvallende reactie op affaires

Ook de reeks vrouwen met wie hij een buitenechtelijk avontuurtje zou hebben beleefd kwam voorbij. Zangeres Maan, zijn ex Denise, tja… Het zijn er bijna te veel om op te noemen. RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens vond Marco’s reactie hierop opvallend. “Als ik hoor wat hij dan zegt… Hij ontkent eigenlijk alle specifieke gevallen.” Vervolgens komt de zanger zélf met een leugen. “Dan komt hij met een voorbeeld van een gerucht uit Heerenveen… Als je zegt: “Ik ben in geen eeuwigheid in Heerenveen geweest’, dan kun je dat checken natuurlijk.”

Liegen over overspel-gerucht

Marco heeft het liegen nog niet afgeleerd, ontdekte Rob. “Ik heb zijn naam ingetikt en Heerenveen, en toen bleek dat hij in 2019 ( nog in Thialf is geweest. Bij mijn weten is dat in Heerenveen. In 2010 heeft hij met Guus Meeuwis in het sc Heerenveen-stadion op het podium gestaan… Het is heel onhandig van hem om zo’n voorbeeld te noemen en dan eigenlijk weer te jokken.”

Lees ook
Marco opens up in aflevering ‘Linda’s Wintermaand’: ‘Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik’

Zwarte gedachten

De zanger vertelde ook over de zwartste periode uit zijn leven. ‘Misschien stop ik wel met alles. Misschien stap ik er wel uit’, dacht hij hardop. ‘Dat heb ik serieus overwogen. Zo diep zat ik.’ Hij zat zó slecht in zijn vel dat hij wel erg donkere gedachten kreeg: ‘Iets wat echt niet typerend is voor mij.’ Mensen om hem heen maakten zich zorgen. ‘Er was ook een moment dat ik dat zelf deed. Dat heb ik ook aangegeven.’ Verder zag de zanger maar weinig mensen. ‘Ik had daar de energie ook niet voor’, aldus Borsato.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Bron: STORY | Beeld: Still