Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco bedroog Leontine én goede vriend met lid van fanclub: ‘Geen uit de hand gelopen ongelukje’

Marco bedroog Leontine én goede vriend met lid van fanclub: ‘Geen uit de hand gelopen ongelukje’

Marco bedroog Leontine én goede vriend met lid van fanclub: ‘Geen uit de hand gelopen ongelukje’

Even leek het erop dat Marco (53) en Leontine Borsato (52) hun scheiding in alle rust konden verwerken, tot de beerput – met de komst van de nieuwe Privé in de schappen – opnieuw werd opengetrokken. De zanger bleek niet alleen zijn ex-geliefde bedrogen te hebben met Iris Hond (32) en een van zijn secretaresses, óók deelde hij het bed met de vrouw van een goede vriend. Inmiddels is bekend wie die minnares in kwestie was: een voormalig lid van zijn fanclub.

Affaire Marco

Na een sterk staaltje speurwerk van RTL Boulevard is de identiteit van Marco’s minnares achterhaald. Het blijkt om een vrouw te gaan die van 2012 tot en met 2017 lid was van zijn fanclub, zo lijkt iemand uit haar vriendengroep te bevestigen. “Waar het mij om gaat is dat Marco een notoire vreemdganger is, die daarbij vele levens beschadigt en het mijne zelfs heeft verwoest”, vertelt de ex-man van Marco’s minnares aan het entertainmentprogramma, nadat hij ook al een boekje opendeed over de affaire in Privé. “Het was geen uit de hand gelopen ongelukje, het is een relatie geweest zoals hij dat al een aantal keer eerder tijdens zijn huwelijk deed.”

Alleen maar verliezers

Toch spreekt hij nog positief over zijn ex-vrouw. Volgens hem is ze een “bijzonder lieve, gevoelige en misschien wat naïeve vrouw met een goed hart is, die het slachtoffer is geworden van zijn grenzeloze hebzucht”. Maar over Borsato zelf heeft hij geen goed woord over. Volgens de bron zou de zanger zich heel goed bewust zijn geweest van de gevolgen van de affaire. “Nu is alles kapot, er zijn alleen verliezers. Ik ben in een nachtmerrie verzeild geraakt.” Tegen het weekblad zei het slachtoffer “te walgen van Marco”, omdat hij dacht dat ze bevriend waren. “Leontine wist al die tijd ook niet beter dan dat we met z’n vieren een vriendschap hadden.”

Einde relaties

De anonieme man en zijn voormalige partner raakten de afgelopen jaren bevriend met de Borsato’s en kwamen daarbij regelmatig bij elkaar over de vloer. Na enige tijd bleek echter dat Marco en de vrouw van het bevriende stel elkaar ook zagen zónder hun partners erbij, iets wat afgelopen december aan het licht kwam en de fatale klap zou zijn geweest voor het huwelijk van Marco en Leontine. En daar bleef het niet bij: ook de anonieme man en zijn geliefde zetten een punt achter hun relatie.

Radiostilte

De vrouw van het stel heeft aan het entertainmentblad laten weten niet inhoudelijk te willen reageren op het verhaal, en ook het management van Marco en Leontine weigert commentaar te geven. De ex-geliefde van de zanger komt momenteel bij van de heftige periode in Thailand, samen met haar steun en toeverlaat.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Plotselinge breuk

Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Marco bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij ging vreemd met míjn vrouw

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Story.nl | Beeld: Brunopress