Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geen wereld zonder Leontine: doet Marco hier opnieuw een poging om zijn ex terug te winnen?

Geen wereld zonder Leontine: doet Marco hier opnieuw een poging om zijn ex terug te winnen?

Geen wereld zonder Leontine: doet Marco hier opnieuw een poging om zijn ex terug te winnen?

Op Valentijnsdag schreeuwde Marco Borsato (54) het nog net niet van de daken: ondanks hun scheiding is Leontine (53) nog altijd zijn grote liefde. Zijn moeder wist kort erna te vertellen dat de twee inderdaad nog van elkaar houden, maar een verzoening er niet in zit. Toch lijkt de zanger er nu tóch weer op te hinten dat hij zijn ex-vrouw terug wil.

Opvallende tekst

Shownieuws merkt namelijk op dat Marco zijn nummer Kleine Oneindigheid deelt in zijn Stories. Nu staat het de zanger natuurlijk vrij om zijn eigen muziek te delen, maar de tekst in dit nummer is op zijn minst opvallend te noemen.

Leeg zonder jou

Zo zingt Borsato onder meer over het feit dat hij diegene nog steeds elke dag om zich heen voelt. “Al weet ik dat dat niet zo is. Zo groot het gevoel, zo groot het gemis.” Maar daar houdt het niet op. “Want al voelen de dagen vaak leeg zonder jou, zijn de nachten veel kouder alleen. Het beeld van jou naast me, sleept me er steeds weer doorheen.”

Kleine Oneindigheid

Het nummer sluit af met de toepasselijke woorden: “En al ben ik je soms even kwijt, dan vind ik je terug in zo’n kleine oneindigheid.” Het zou natuurlijk toeval kunnen zijn, maar aangezien de zanger afgelopen zondag nog een eerbetoon bracht aan Leontine, is het wel opvallend.

Pijnlijke periode

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine, want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Lees ook
Mary Borsato geeft opheldering na Marco’s opmerkelijke eerbetoon aan Leontine: ‘Ze houden nog van elkaar’

Hereniging?

Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca (22), Senna (19) en Jada (18). Zo eet Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram