Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato laat eindelijk van zich horen over The Voice-schandaal

Marco Borsato laat eindelijk van zich horen over The Voice-schandaal

Marco Borsato laat eindelijk van zich horen over The Voice-schandaal

Recentelijk werd bekend dat er tegen vier personen, betrokken bij The Voice of Holland, aangifte is gedaan van mogelijk strafbare zedenfeiten. Zanger Marco Borsato is hier één van. Privé-baas Evert Santegoeds sprak met Marco’s advocaat Geert-Jan Knoops, die een update gaf over zijn cliënt. 

Aangifte

Marco Borsato is een van de mensen van The Voice waar een aangifte tegen is gedaan. Marco heeft al een andere aangifte tegen hem, van een zedenfeit wat losstaat van The Voice. Eerder zeiden de advocaten van Marco dat er géén aangifte tegen hem was gedaan met betrekking tot TVOH.

Evert Santegoeds laat weten dat hij met de advocaat van Marco heeft gesproken. Advocaat Geert-Jan Knoops zei het volgende over zijn cliënt: “Dat er nu ook in de Voice-zaak aangifte tegen Marco gedaan zou zijn is nieuw. Vorige maand heeft het Openbaar Ministerie nog laten weten dat er tegen Marco géén aangifte lag. Dat zou dan echt iets van de laatste weken moeten zijn.”

Lees ook
Openbaar Ministerie start onderzoek naar Johan Derksen: ‘Er is sprake van zeer af te keuren grensoverschrijdend gedrag’

Marco Borsato laat van zich horen

Volgens Evert is Marco heel strijdbaar en heeft hij via zijn advocaat een statement gegeven. “Knoops heeft vanochtend lang met Marco gesproken. We hebben hem nooit meer gezien sinds deze affaire is losgebarsten, maar vanmorgen klonk hij kennelijk wel strijdvaardig toen hij zijn advocaat aan de lijn had.”

“Hij zegt: ‘Ik heb honderden mensen opgeleid tijdens mijn jaren bij The Voice. Ik weet niet wie er aangifte heeft gedaan, maar ik weet wel dat als die z’n verhaal doet, ik mijn verhaal er tegenover zal stellen, want ik heb me nóóit schuldig gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag’”, aldus advocaat Knoops.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant | Beeld: Brunopress