Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato heeft eindelijk gereageerd op heftige geruchten en vraagt justitie om onderzoek

Marco Borsato heeft eindelijk gereageerd op heftige geruchten en vraagt justitie om onderzoek

Marco Borsato heeft eindelijk gereageerd op heftige geruchten en vraagt justitie om onderzoek

Donderdagavond heeft Marco Borsato via zijn advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops voor het eerst gereageerd op de geruchten die al enige tijd de ronde doen. Er zijn namelijk verschillende bronnen die hem op diverse ‘juice channels’ van grensoverschrijdend gedrag beschuldigen. 

Onderzoek

Marco Borsato heeft aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen. Het gaat over een aantal situaties waarin wordt beweerd dat de zanger grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met verschillende minderjarige meisjes. Marco heeft het niet nodig gevonden om openbaar te reageren op deze geruchten. Door alle beschuldigingen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het advocaten kantoor namens Marco het Openbaar Ministerie benaderd. Ze hebben een verzoek gedaan om een zelfstandig en onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van deze geruchten en daar zonodig strafrechtelijke gevolgen aan te verbinden.

Lees ook
Had Marco Borsato een affaire met een fan? Nathalie reageert zelf op de geruchten

Gecanceld

Er worden op dit moment nog geen verdere mededelingen gedaan terwijl Marco zijn verzochte onderzoek aan het Openbaar Ministerie afwacht. Ook blijkt Marco zich voor onbepaalde tijd volledig te hebben teruggetrokken uit de openbaarheid. ‘Vanwege corona’ werd zijn clubtournee eerst uitgesteld, maar deze is inmiddels geannuleerd. En ook een spotje voor War Child, waarin de zanger rond de feestdagen te zien zou zijn, is inmiddels afgelast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: BrunoPress