Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato openhartig over moeilijke periode: ‘Nog niet alles is verwerkt en verteerd’

Marco Borsato openhartig over moeilijke periode: ‘Nog niet alles is verwerkt en verteerd’

Marco Borsato openhartig over moeilijke periode: ‘Nog niet alles is verwerkt en verteerd’

Dat Marco Borsato (54) een veelbewogen jaar achter de rug heeft, staat buiten kijf. De zanger begon 2020 met een burn-out, waarna bekend werd dat hij en Leontine (53) na meer dan twintig jaar uit elkaar gingen. Gelukkig maakt de zanger langzaam maar zeker een comeback en voelt hij zich inmiddels beter, zo vertelt hij in ‘Rooijakkers Over De Vloer’. Daarnaast blikt hij in het programma nog eens terug op de moeilijke periode.

Marco Borsato in ‘Rooijakkers Over De Vloer’

In de nieuwste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer brengt Art (44) een bezoekje aan Marco, die samen met Rolf Sanchez (29) de studio in is gedoken. “Eens in de zoveel tijd staat er iemand op waarvan je weet: deze is hier om te blijven”, aldus Borsato over zijn samenwerking met Rolf. “Hij heeft een ongelooflijk lekkere stem, een ongelooflijk goede drive. Hij bindt mensen. Ik herken wat van mezelf in zijn ongeremde enthousiasme, wij hadden zo’n klik. We moeten iets samen doen.” Rolf moet wel een beetje blozen van deze lovende woorden. “Dit heeft hij nog nooit tegen mij gezegd, dit is de eerste keer dat hij dit zeg. Ik vind het wel heel fijn om te horen.”

Blij wakker worden

Marco gaat nog even door met zijn complimenten. “Dat opstaan en denken: ik val de dag aan vandaag, dat herken ik van mezelf. Dat was ik het afgelopen jaar een beetje kwijt, maar door hem heb ik er ook weer zin in.” Want hoe gaat het nu met de zanger? “Ik heb er weer zin in. Nog niet alles is verwerkt en verteerd, maar dat hoeft ook niet. Maar ik word blij wakker.”

Zin in het leven

Toch kan Art het niet laten om een beetje door te vragen. “Waar heb je weer zin in?”, horen we de presentator zeggen. “In deze plaat”, reageert Borsato lachend. “Ik heb weer zin in het volgende stukje van mijn leven.”

Lees ook
Quality time met zijn gezin: Marco Borsato straalt van oor tot oor op nieuwe foto

Verzoening?

Het moet gezegd: Marco weet met zijn liedjes romantische snaren te raken maar ook in zijn privéleven draait de half-Italiaanse charmezanger kennelijk aan de juiste knoppen. Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan weekblad Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

View this post on Instagram

A post shared by Marco Borsato (@borsato)

Bron: Story | Beeld: Brunopress