Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato doorbreekt radiostilte sinds burn-out en scheiding van Leontine

Marco Borsato doorbreekt radiostilte sinds burn-out en scheiding van Leontine

Marco Borsato doorbreekt radiostilte sinds burn-out en scheiding van Leontine

Marco Borsato (53) heeft een paar heftige maanden achter de rug. Begin dit jaar kondigde de zanger aan te kampen met een burn-out, niet veel later bleek zijn huwelijk met Leontine (52) na ruim twintig jaar stukgelopen te zijn en als klap op de vuurpijl kwam de ene na de andere vermeende affaire boven water. Waar de moeder van zijn kinderen al snel na de aankondiging van de breuk weer van zich liet horen, bleef het van Marco’s kant angstvallig stil. Hij hield zijn lippen stijf op elkaar, tot nu.

Marco Borsato doorbreekt radiostilte

Maandenlang leek Marco haast van de aardbodem verdwenen, maar inmiddels heeft hij de radiostilte doorbroken. Middels een brief aan zijn fanbase laat hij van zich horen en vertelt de zanger hoe het met hem gaat. “Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben”, begint Borsato in een brief die in handen is van De Telegraaf. “De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out.”

Voorlopig geen terugkeer

Marco geeft toe dat het herstel “met ups en downs” gaat, “wat voor een burn-out gebruikelijk is”. Voor zijn fans heeft de zanger dan ook teleurstellend nieuws. “Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op social media nog niet actief zal zijn.”

Tijd nodig

Wat Borsato zijn fans op het hart drukt, is dat van uitstel geen afstel zal komen. “Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn”, belooft hij. Ook bedankt hij zijn achterban voor alle steun en lieve woorden. “Die doen me ontzettend goed.”

Scheiding Leontine

Over de scheiding van Leontine blijft Marco zwijgen. Wél weet De Telegraaf te melden dat het management van Borsato heeft bevestigd dat de scheiding tussen de zanger en zijn vrouw rond is.

Heftig jaar

Het jaar 2020 gaat bij Marco Borsato de boeken in als een donkere periode. Zo liep zijn huwelijk met Leontine na meer dan twintig jaar op de klippen en vielen zijn inkomsten weg toen hij zich in januari terugtrok met een burn-out. Alle optredens werden voor onbepaalde tijd gecanceld en ook zijn werk bij The Voice Kids en The Voice Senior hield op te bestaan. Rapper Snelle gaat Marco vervangen bij de kidsversie en Gerard Joling neemt Marco’s stoel over in de talentenshow voor senioren.

Lees ook
Mary Borsato woest wegens Marco-roddels: ‘Zijn we allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?’

Ieder hun eigen weg

Begin februari kondigden Marco en Leontine aan een punt achter hun huwelijk te zetten en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. De twee trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato) op

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress, Instagram