Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > 23 jaar terug in de tijd: Marco Borsato deelt bijzondere herinnering van trouwdag

23 jaar terug in de tijd: Marco Borsato deelt bijzondere herinnering van trouwdag

23 jaar terug in de tijd: Marco Borsato deelt bijzondere herinnering van trouwdag

Inmiddels zijn we wel van Marco Borsato gewend dat hij graag zijn ex-vrouw na hun scheiding in het zonnetje zet. Al eerder poste hij op Moederdag een bijna drie minuten durende video voor zijn Leontine. Ook bestempelde hij de scheiding als ‘de grootste fout uit zijn leven‘ en schoof hij maar al te graag bij Beau aan om over zijn liefde van zijn leven te praten. Vandaag is het 23 jaar geleden dat de twee in het huwelijksbootje stapte en Marco Borsato kan het dan ook niet laten om bij zijn trouwdag stil te staan.

Marco Borsato trouwdag

In zijn Instagram Stories deelt Marco een veelzeggende foto. In zijn hand liggen twee trouwringen. Zoals we inmiddels van Marco gewend zijn draait er een emotioneel nummer onder het plaatje. Dit keer een prachtig liedje met een Italiaans sfeertje aangezien ze 23 jaar geleden het jawoord gaven in Venetië. Ook zijn de bekende gouden letters weer te bekennen. “22 mei”, staat er bij de romantische foto geschreven. “Blijft een bijzondere dag.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Marco Borsato trouwdag

Van affaire tot burn-out tot scheiding

In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine, want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Nog erg voorzichtig

Toch kwam ongeveer twee weken geleden plotseling het goede nieuws naar buiten dat Marco en Leontine weer aan het daten zijn. Dat liet de zanger tijdens een radio-uitzending van Radio 538 weten. Daarna gingen de twee een romantisch weekend weg, maar ook dat was nog voorzichtig. “Het is allemaal heel pril, heel voorzichtig en wil er vooral niet teveel druk op leggen”, liet Borsato na het weekendje weten. Nu lijken ze toch nóg een stapje verder te gaan. Albert Verlinden kon in Shownieuws melden dat de twee tortels op liefdesvakantie zijn naar Ibiza. Een populair eiland onder de sterren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram Marco Borsato, BrunoPress