Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco steekt liefde voor Leontine niet onder stoelen of banken in ‘BEAU’: kijkers ergeren zich kapot

Marco steekt liefde voor Leontine niet onder stoelen of banken in ‘BEAU’: kijkers ergeren zich kapot

Marco steekt liefde voor Leontine niet onder stoelen of banken in ‘BEAU’: kijkers ergeren zich kapot

Dat Marco Borsato (54) ondanks hun scheiding – die hij bestempeld als ‘de grootste fout’ uit zijn leven – altijd van Leontine (53) is blijven houden, is een ding dat vaststaat. Hij zette alles op alles om de moeder van zijn kinderen voor zich terug te winnen en dat blijkt met succes te zijn geweest: de zanger vertelde woensdagochtend op Radio 538 dat hij weer aan het daten is met Leontine. Ook in ‘BEAU’ heeft hij een boekje opengedaan over hun ‘relatie’-status, tot… grote ergernis van kijkers van de talkshow.

Terug van weggeweest

Na een lange radiostilte in 2020 is Marco terug van weggeweest. Niet alleen met nieuwe muziek, maar ook geeft hij langzaam maar zeker weer steeds meer interviews. Woensdagavond schoof de zanger aan in BEAU, om samen met Rolf Sanchez te kletsen over hun nieuwe single. Natuurlijk kon Van Erven Dorens (50) het niet laten om naar Borsato’s liefdesleven te vragen, waarna de zanger vertelde weer aan het daten te zijn met Leontine.

Marco en Leontine daten weer

Nadat hij ’s ochtends al op de radio onthulde het weer gezellig te hebben met Leontine, schroomde Marco niet om het in BEAU nog eens te bespreken. “Op dit moment hebben we het leuk, we daten af en toe. Maar we geven er geen vorm aan. Hoe het zich verder ontwikkelt, dat gaan we zien”, aldus de zanger. “Dat ik publiekelijk moet toegeven dat ik fouten heb gemaakt, is helder. Ik vind ook dat ik dat boetekleed aan moet trekken. Maar ik steek de liefde voor mijn Leontine niet onder stoelen of banken. Ik hou van haar, ze is de liefde van mijn leven en er komt nooit meer iemand op die plek.”

Leven in hier en nu

Volgens Marco kiezen hij en Leontine voor het eerst bewust voor het samenzijn als ze bij elkaar zijn, en juist dat vindt hij zo fijn. “We leven in het nu en hebben het weinig over het verleden, maar dus ook niet echt over de toekomst. En als we er behoefte aan hebben om het weer even los te laten, doen we dat ook.”

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Is Leontine’s gebroken hart geheeld? Marco Borsato onthult: ‘We zijn weer aan het daten’

‘Geslijm’

Op veel bijval van kijkers van BEAU hoeft Marco niet te rekenen. Twitter stroomt dan ook vol met onbegrip. “Wat een geslijm daar aan tafel”, schrijft iemand. Anderen vragen zich af hoe je ‘de liefde van je leven’ zo kunt belazeren. “Tenenkrommend.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, Twitter | Beeld: still