Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Had Marco Borsato een affaire met een fan? Nathalie reageert zelf op de geruchten

Had Marco Borsato een affaire met een fan? Nathalie reageert zelf op de geruchten

Had Marco Borsato een affaire met een fan? Nathalie reageert zelf op de geruchten

Er gaan veel geruchten over Marco Borsato rond. Zo zou de zanger grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond bij minderjarige meisjes. Maar er zijn ook verhalen dat Marco wéér overspel heeft gepleegd. In het programma RoddelPraat wordt de naam genoemd van iemand met wie Marco een affaire heeft gehad. Zij reageert nu. 

Geruchten Marco Borsato

Marco Borsato had enkele jaren geleden een affaire met Iris Hond en hij zou ook een affaire hebben gehad met zangeres Maan. Marco scheidde uiteindelijk van Leontine, maar de twee zijn sinds een aantal maanden weer bij elkaar. Speculaties zijn dat Marco wederom een affaire heeft, zeggen Jan Roos en Dennis Schouten in het online programma RoddelPraat. “Hij gaat vreemd met iemand die ik Naomi noem, maar niet zo heet”, zegt Jan. Dennis vult aan: “Dat vrouwtje heet waarschijnlijk Nathalie Thielen. Nathalie zat lang bij de fanclub van Marco. Ze schreef ook stukjes voor de website van Marco en was betrokken bij zijn persaanvragen. Naomi is Nathalie.”

Nathalie Thielen was geschokt door de geruchten en zegt dat er niks van waar is. “Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken! Dus nee, ik heb geen seks met hem in een weiland gehad. Ik ben nooit met Marco naar bed geweest. Er is niets bij me gecheckt. Dit is smaad. Ik heb dan ook een advocaat in de arm genomen!”, zegt Nathalie tegen Story.

Lees ook
Dít is het schrikbarend lage bedrag wat ‘nieuwe’ Julia gaat verdienen bij K3

Grensoverschrijdend gedrag

Nathalie zegt wel te weten wie de mysterieuze ‘Naomi’ is. “Ze is een lid van zijn fanclub, die zowel Marco als zijn broer Armando goed kent…”, laat ze weten. Marco wil zelf niet reageren. Afgelopen week kwam hij met een statement dat er nog een verklaring aankomt, maar het blijft verdacht stil.

Marco was coach bij The Voice Kids en organiseerde barbecues, waar schijnbaar ongepaste dingen zijn gebeurd. “Wat er daar zou zijn gebeurd: een moeder van een 13-jarig meisje heeft in het dagboek van haar dochter gelezen dat Marco aan haar vrouwelijke lichaamsdelen zou hebben gezeten, voor zover die al vrouwelijk zouden zijn. In het dagboek stond ook dat er iets zou zijn voorgevallen met een ander meisje van vijftien jaar oud”, zegt Dennis Schouten.

Of de geruchten waar zijn, is onduidelijk. Het management van Marco laat er niks over los. Marco heeft wel zijn concerten gecanceld en lijkt van de radar verdwenen te zijn.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress