Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marc-Marie Huijbregts in Amsterdam aangevallen op de fiets: ‘Deze mensen waren knettergek’

Marc-Marie Huijbregts in Amsterdam aangevallen op de fiets: ‘Deze mensen waren knettergek’

Marc-Marie Huijbregts in Amsterdam aangevallen op de fiets: ‘Deze mensen waren knettergek’

Het nieuws over gewelddadige Nederlanders komt nog even niet ten einde. Na de rel rondom de ‘kopschoppers’ in Spanje en de verschrikkelijke afranseling van de 14-jarige Frédèrique, verscheen vanmorgen in het nieuws hoe enkele Nederlanders een landgenoot in elkaar hebben geslagen in een Italiaanse nachtclub. Maar helaas bleef het daar niet bij: niemand minder dan Marc-Marie Huijbregts is vanmorgen aangevallen in Amsterdam.

Geslagen door vrouw

De cabaretier is naar eigen zeggen keihard in zijn gezicht geslagen door een vrouw in de binnenstad van Amsterdam, zo deelt hij op Instagram. Hij vertelt over het incident tijdens een al geplande live-sessie met Aaf Brandt Corstius, met wie hij de podcastserie Marc-Marie en Aaf vinden iets maakt.

Geslagen en uitgescholden

De 56-jarige Huijbregts was aan het fietsen over de Herengracht en probeerde een langzaam rijdende auto te passeren. “Maar die stuurde juist mijn kant op en toen belde ik”, legt hij uit. Vervolgens stapte een vrouw uit die hem begon te slaan. Ook werd hij uitgescholden, vertelt hij.

‘Knettergek’

De cabaretier is erg geschrokken van het incident. De personen in de auto waren volgens hem “knettergek”. Huijbregts heeft de politie gebeld en heeft aangifte gedaan. Hij is nog op zoek naar een getuige die hem daarbij kan helpen. Op Twitter plaatst hij een oproep: “Zou het lieve meisje dat erbij was toen ik vanochtend op Herengracht werd aangevallen zichzelf willen melden. Dank.”

Lees ook
Frédérique reageert voor het eerst op mishandeling: ‘Emotioneel door al het medeleven’

Steunbetuigingen

Onder de berichten op sociale media stromen de steunbetuigingen binnen voor Huijbregts . “O, MM! Wat erg. Godsamme. Sterkte. Ik hoop dat het meisje zich meldt”, reageert Georgina Verbaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP