Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Single of bezet? Hoe is het nu met tilapiahunk Marc uit ‘Boer zoekt Vrouw’

Single of bezet? Hoe is het nu met tilapiahunk Marc uit ‘Boer zoekt Vrouw’

Single of bezet? Hoe is het nu met tilapiahunk Marc uit ‘Boer zoekt Vrouw’

Dankzij z’n deelname aan Boer zoekt Vrouw 2016/2017 kreeg boer Marc de bijnaam tilapiahunk. Hij vond tijdens het programma de liefde bij Annekim. Veronica Superguide vertelt ons hoe het nu gaat met de viskweker.

Niet op dezelfde golflengte

Tijdens Boer zoekt Vrouw werd Marc verliefd op Annekim. Zij woonde toen net als Marc in Zambia. Na acht maanden besloten de twee een punt achter hun relatie te zetten, omdat ze niet meer op dezelfde golflengte zaten.

Facebookberichtje 

Toen via de media naar buiten kwam dat het BzV-koppel niet langer samen was, twijfelde BzV-fan Merel geen moment om de vrijgezelle boer een berichtje te sturen via Facebook. Kort daarna hadden ze hun eerste date; ze gingen raften bij de Victoriawatervallen in Zambia en de vonk sloeg meteen over.

Kersverse ouders

Na de eerste date ging het snel en werd het stel in 2019 de kersverse ouders van hun zoontje Vos Melle Jels. Een hele mond vol, maar de namen zijn zorgvuldig gekozen. “Merel vindt de naam Vos heel erg leuk, want haar zoontje uit een eerdere relatie draagt onder andere de naam Wolf. En ik vind Melle heel erg leuk en de naam Jels is uit de familie”, vertelde de boer kort na de geboorte van zijn zoon op de BzV website.

De tekst gaat verder onder de post.

Verkast naar Oeganda

Kort nadat hun zoontje geboren was, ruilde Marc Zambia in voor Oeganda. Merel verhuisde niet mee, zij woont nog steeds in Nederland. Haar zoontje uit een eerdere relatie zit hier op school en zijn vader wil hem ook zo vaak mogelijk zien. Marc krijgt gelukkig wel iedere maand een week vrij om bij zijn gezinnetje in Nederland door te brengen.

Nederland vs. Afrika

Het stel weet nog niet in welk land ze zich uiteindelijk zullen vestigen, maar waarschijnlijk komt de viskweker weer terug naar Nederland. Voornamelijk omdat hij graag wil dat Vos in ons land naar school gaat. “Ik probeer steeds meer m’n thuisbasis in Nederland te maken, maar toch moet ik voor m’n werk nog wel in het buitenland zijn. Misschien word ik wel melkveehouder in Nederland”, vertelde hij in 2019 in RTL Boulevard.

Geen echte boer?

Grappig feitje: eigenlijk is Marc geen echte boer, maar een manager die er eerst voor moest zorgen dat de viskwekerij in Zambia betere omzet draaide en nu in Oeganda. Dat ontdekte het zakenblad Quote. Hij wordt door het managementkantoor AMSC (African Management Services Company) uitgezonden.

Lees ook
Einde van seizoen Boer zoekt Vrouw: deze koppels zijn nog samen

‘Het nieuwe boeren’

“Hij is geen boer in klassieke zin misschien. Het bedrijf is inderdaad niet van hem. Hij is een farm-manager”, geeft Birgit Jansen van KRO/NCRV toe, de omroep die ons favoriete datingprogramma uitzendt. “Dit is het nieuwe boeren”, verdedigde de woordvoerder zich in het stuk van de Quote.

Wie weet zien we de viskweker en zijn gezin binnenkort definitief vestigen in ons kikkerlandje. En gaat de boer misschien een andere carrière tegemoet. Wil je weten hoe het er nu bij de andere boeren aan toe gaat? Lees dan hier hoe het met boer Aad gaat en hoe Agnes haar boerderij heeft weten te redden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: KRO-NCRV