Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Manuel Broekman wil meer dan ‘hunk’ zijn

Manuel Broekman wil meer dan ‘hunk’ zijn

Manuel Broekman wil meer dan ‘hunk’ zijn

Manuel Broekman hoeft niet veel te doen om meisjes in katzwijm te laten vallen. De knappe acteur speelt dan ook vaak de rol van ‘mooiboy’ in series en films, maar zou graag meer afwisseling in zijn rollen willen hebben.

Hunk
De 30-jarige Manuel vertelt aan VIVA dat hij meer in zijn mars heeft dan een knappe kop. “Maar het hangt ook af van wat beschikbaar is in Nederland, hè? Zo veel films worden er niet gemaakt in een jaar”, zegt de acteur. “Maar inderdaad, in zo’n Johan Nijenhuis-productie als Rokjesdag word ik gecast als ‘hunk’.”

Chliché
Manuel geeft aan graag minder clichés te willen zien in de rollen van knappe man. “Waarom is het sexy als je met een bos bloemen onder haar raam staat, met je haar perfect gekamd? Het mag van mij wel wat rauwer, minder voorspelbaar. Volgens mij vinden vrouwen dat ook.”

Foute gast
Ook doet de acteur uit de doeken dat hij een arrogant imago heeft gekregen door de rollen die hij tot nu toe gespeeld heeft. “Soms zit ik een beetje in mijn eigen wereld en denk ik: mensen zien de grap er wel van in als ik spottend een beetje zwoel en sexy in de camera kijk. In mijn beleving is dat humor. Mijn vrienden lachen daar ook om”, zegt hij. “Maar mensen die me niet kennen, denken: wat een foute gast. Ik vind mezelf niet arrogant. Ik denk mensen niet beter te kennen dan zij zichzelf en vind het een gek idee dat onbekenden dat wel denken bij mij.”

We zijn benieuwd welke rollen Manuel zou willen spelen. Al moeten we eerlijk toegeven, hij is nou eenmaal heel easy on the eyes. Nietwaar?

Als je me ziet rijden, spring maar achterop 😎 #alsjedurft #daredevil

A post shared by Manuel Broekman (@manuelbroekman) on


Bron: VIVA, RTL

Lees ook: