Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Management van André reageert op valse geruchten: ‘Hij is in goede handen’

Management van André reageert op valse geruchten: ‘Hij is in goede handen’

Management van André reageert op valse geruchten: ‘Hij is in goede handen’

Er gaan veel geruchten over André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25) rond, nu ze afwezig zijn op social media. Ze zouden uit elkaar zijn, in een afkickkliniek zitten… Sarah’s stiefvader laat weten dat het allemaal valse geruchten zijn. Ook André zijn management geeft een bevestiging en laat weten dat de roddels niet waar zijn.

André zou in het ziekenhuis liggen, de relatie is over tussen Dré en Sarah. Al deze geruchten kwamen voorbij in de media. Niet zo lang geleden maakte André zelf bekend dat hij een burn-out heeft. Het management meldt nu dat André ‘gewoon herstellende is van een burn-out’. ‘Dit heeft tijd nodig. Hij is in goede handen en wordt begeleid door zijn therapeuten.’

Pestgedrag

André is alle haat op hem en zijn nieuwe relatie met Sarah zat. Sinds hij zijn verloofde Monique verliet, is de rumoer rond de zanger niet meer te stoppen.

Lees ook:
Toby heeft een longinhoud van maar 30 %. Hoe is dat voor hem én zijn vriendin Romi?

Hoe is het nu met…

‘Hij moet voor zichzelf nu de keuze maken, dat hij er goed uitkomt. Tijd heelt alle wonden. Volgens mij is hij in goede handen,’ zei Jeroen van der Boom eerder al over André.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress