Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Mama was een klootzak’: nieuwe single Roxeanne Hazes is liefdesverklaring aan zoontje

‘Mama was een klootzak’: nieuwe single Roxeanne Hazes is liefdesverklaring aan zoontje

‘Mama was een klootzak’: nieuwe single Roxeanne Hazes is liefdesverklaring aan zoontje

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Niet zomaar een liedje, maar een heuse liefdesverklaring aan haar 1-jarige zoontje Fender. ‘Mama was een klootzak’.

Ode aan het moederschap

Ook is het nummer is een ode aan het moederschap in het algemeen. De 26-jarige Roxeanne schreef het nummer samen met Freddy ‘Vjeze Fur’ Trathlener, van De Jeugd van Tegenwoordig.

‘Geen zoetsappige lofzang’

Mama was een klootzak gaat over hoe er iemand in je leven kan komen die iets bij je teweegbrengt, waardoor je niet meer het negatieve, destructieve, egoïstische gedrag van daarvoor hebt”, zegt Roxeanne. “In dit geval gaat het liedje over mijn zoontje Fender. Maar het is geen zoetsappige lofzang op het moederschap. In bredere zin gaat het over wat ware liefde met je kan doen en hoe het je een beter mens kan maken.”

Ander leven door kind

De opvallende titel van het nummer is bedacht door Vjeze Fur. Voordat de twee begonnen met het schrijven van de nieuwe single, gaf Roxeanne aan dat het een liefdesverklaring moest worden aan haar zoon – dat ze hem wilde vertellen hoe haar leven door hem is veranderd. Fender Andrew Arnold Zwennes, zoals het jochie voluit heet, werd op 10 juli 2018 geboren.

Gelijk raak

“Voor zijn komst was ik een minder goede versie van mezelf”, zegt Roxeanne. “Fred vroeg me wat ik in het verleden zoal had uitgevreten, en toen ik hem uit de doeken deed dat ik nachtenlang uitging met veel drank, altijd op zoek naar liefde en aandacht op een negatieve manier, was zijn conclusie ‘eigenlijk was je dus gewoon een klootzak’. Dat was gelijk raak.”

Lees ook
Zien: Roxeanne Hazes eerlijk over borstvoeding, ínclusief filmpjes

Clip

De videoclip van Mama was een klootzak wordt nog geschoten. In de clip speelt actrice Ricky Koole, bekend van de ziekenhuisserie CMC en de film Sonny Boy, de hoofdrol.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP