Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is hoe de koppels van MAFS ervoor staan

Dit is hoe de koppels van MAFS ervoor staan

Dit is hoe de koppels van MAFS ervoor staan

Bij de één gaat het Married at First Sight-avontuur over rozengeur en maneschijn. Bij de ander heeft het liefdesavontuur een wat minder rooskleurig einde. Sonny en Dylan zitten samen helemaal op een roze wolk en zijn bezig met hun toekomstplannen. Bij Maurice en Dennis begon MAFS allemaal als een sprookje, maar dit koppel krijgt nu te maken met een andere wending. Wij laten je weten hoe deze koppels ervoor staan.

Sonny en Dylan

Het huwelijk van Sonny en Dylan heeft in het zevende seizoen van MAFS weinig dieptepunten gekend. Ook nu staat er een aangename verrassing te wachten voor Sonny, Dylan heeft zijn achternaam aangenomen. Dylan en Sonny zijn dol op elkaar, dat is duidelijk. Tijdens het slotgesprek vertelt Dylan het positieve nieuws aan Sonny. “Is dit een grap?! Oh, wat lief. Dat vind ik echt heel lief”, aldus Sonny.

Dylan reageert met: “Wij hadden vanaf moment één de perfecte klik. De klik is alleen maar leuker en leuker geworden.” Waarop Sonny reageert met het feit dat zijn leven leuker is geworden: “Ik heb gewoon mijn maatje, door dik en dun, gevonden.”

Sonny geeft aan dat hij voor het eerst écht gelukkig is: “Dit is echt het complete plaatje. Het voelt zo fijn en zo goed.” Hij heeft een positieve kijk op de toekomst. “Ik hou van Dylan, dus voor de rest van mijn leven eigenlijk.”

Samenwonen

Sonny en Dylan wonen inmiddels samen, ze vertellen aan NU.nl hoe hun liefdes avontuur geslaagd is. Voordat de ceremonie plaatsvond en ze elkaar gezien hadden, had Dylan zijn aanstaande een roos gegeven. Sonny had de roos tussen zijn tanden tijdens het begroeten van zijn aanstaande. “Dat nam gelijk een heleboel spanning weg, bij ons allebei”, aldus Dylan. Sonny vertelt: “Dat was echt een ijsbreker. En daarna, toen ik hem zag, dacht ik gelijk: dit is hem.”

Dylan woont in Emmen en heeft een baan kunnen scoren in Rotterdam. Doordeweeks wonen de twee samen in Dordrecht. Wanneer het weekend is vertrekken ze naar het huis van Dylan in het noorden van het land. “We hebben eigenlijk twee huizen samen, wie kan dat nou zeggen? Doordeweeks hier en in het weekend naar ons ‘vakantiehuis’ in Emmen”, aldus Sonny. “Nu schipperen we nog tussen twee huizen, maar ons uiteindelijke doel is wel om samen een huis te kopen. Daar zijn we nog niet mee bezig. We leven nu toe naar het eind van het experiment”, laat Dylan weten.

Aan het eind van het experiment is het namelijk zover, dan mogen de twee samen gezien worden. Nu is dat namelijk nog niet zo aangezien dat een spoiler zou geven over de afloop van het programma. Sonny vertelt lacherig: “Eigenlijk zitten we al zeven maanden in een soort lockdown. We zitten binnen, of bij vrienden en familie die op de bruiloft waren.” Waarop Dylan zegt: “We mogen niet eens samen naar de vuilnisbak. Als ik vanuit Dordrecht naar het station fiets, heb ik een pet en bril op en ook in de trein ben ik vermomd. En ook de mensen om ons heen moeten het natuurlijk geheim houden.”

De twee zijn dus al een hele planning aan het maken voor wanneer het moment eindelijk daar is: “Uit eten, winkelen. En deze zomer willen we naar Disneyland in Parijs, met alles erop en eraan. We zijn in januari al stiekem twee dagen gegaan. Maar dat was met een pet en een mondkapje, we hielden geen handen vast. Dat is gewoon niet relaxed. Nu kunnen we open en bloot in Disney paraderen”, aldus Sonny.

Haatreacties

Helaas kreeg het koppel het ook te verduren met haatreacties op social media. “We zijn wel het koppel dat er het minste last van heeft gehad. Als we een opmerking kregen, dan was het om onze hysterie of om onze geaardheid”, aldus Dylan. “Bijvoorbeeld over dat we steeds onze ring laten zien en roepen: ‘Ik heb een man!’ Sommige mensen vinden dat vervelend en overdreven”, laat Sonny weten. “Maar ik ben gewoon zo blij met hem en ben zo trots op hem. Wie ben jij dan om te zeggen dat we niet met onze hand mogen wapperen?”

Aanrader

De twee zouden wel aanraden om mee te doen aan het liefdes avontuur van MAFS. “Ja, maar we zeggen er wel bij: je moet sterk in je schoenen staan en bereid zijn alles tijdelijk op te geven. Je kan dit niet doen als je je maar voor 80 procent inzet”, aldus Dylan.

Sonny geeft aan dat het beter is als je niet te veel verwachtingen hebt. “Dat merkte ik tijdens het koppelweekend wel bij anderen. Daar stond ik heel anders in: ik wil dit, dus ik doe het. Wat onze kracht is, is dat we ons niet met anderen bemoeien. Ik ben er met hem en voor hem, omdat we samen oud willen worden.”

Maurice en Dennis

De trouwe MAFS-kijkers zijn vast op de hoogte van het feit dat Maurice niet zo’n rooskleurige periode achter de rug heeft. Hij werd een match met Arjan, wat al snel een mislukte match bleek te zijn. Daarna heeft hij een tweede kans gekregen waarbij hij op date mocht met drie andere mannen, die overigens ook de match met Maurice hadden kunnen zijn. Daar zat gelukkig wel dé liefde van Maurice tussen, de ware was Dennis.

Maurice en Dennis komen samen in de laatste aflevering van dit seizoen om te praten over hun avontuur in de liefde met de experts en Carlo. “Ik voelde me meteen vanaf het begin al heel erg op mijn gemak bij hem”, aldus Dennis over Maurice. “Hij staat heel open in het leven, net als ik. Ik heb het gevoel dat we nu al op één lijn zitten.

Lees ook
Oeps, foutje: MAFS-experts geven toe dat de mismatch met Maurice en Arjan hun fout was

Brief

Dennis leest een brief voor aan Maurice waarbij hij aan het einde emotioneel wordt, hij stelt de vraag: “Wil je mijn vriendje zijn?” Maurice heeft daar heel snel antwoord op: “Heel graag. Kom hier, schat”, waarna de twee elkaar een kus geven. Daarna heeft Maurice nog veel lieve woorden voor Dennis: “Hoe mooi is het dat de liefde zich niet laat leiden, maar komt als de tijd, de plek en vooral de persoon juist blijkt te zijn? Het experiment eindigt vandaag, maar voor mij voelt het als een begin.”

Hierna pakt Maurice een doosje met een ring erin: “Wil jij met mij op avontuur?”, vraagt Maurice aan Dennis. Hier reageert Dennis meteen op met een bevestiging. Vervolgens doet Maurice op de vinger van Dennis. “Op avontuur dan maar”, aldus Maurice.

Helaas is er nu een update gekomen waaruit blijkt dat er maanden later toch een punt is gekomen achter de relatie van de twee.

Married at First Sight heeft twintig weken geduurd, nu is er een einde gekomen aan het zevende seizoen van het programma. De laatste aflevering is vanavond om 20.30 te zien op RTL 4. Je kan de aflevering ook vooruitkijken via Videoland.

Bron: RTL Boulevard, NU.nl | Beeld: RTL Beeldbank