Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers MAFS zijn klaar met gedrag van Joep: ‘Hij maakt alles erger, wat een lul’

Kijkers MAFS zijn klaar met gedrag van Joep: ‘Hij maakt alles erger, wat een lul’

Kijkers MAFS zijn klaar met gedrag van Joep: ‘Hij maakt alles erger, wat een lul’

Vorige week in Married at First Sight was Joep al geen favoriet bij de kijkers na de opmerkingen die hij maakte tijdens het verschonen van zijn bed en het feit dat hij zijn vrouw Caroline alleen achterliet tijdens de fase waarin de twee moeten gaan samenwonen. Kijkers van het programma hebben weinig vertrouwen in deze fase van het experiment, zo laten ze weten op Twitter. 

In de aflevering van gisteravond is te zien hoe Joep en Caroline plannen maken om meer tijd met elkaar door te kunnen brengen. Het pasgetrouwde stel gaat samen een dagje naar Scheveningen. Maar eenmaal op het strand laat hij al weten dat hem iets dwars zit. Zijn vrouw heeft namelijk de afwas laten staan.

De drempel over

Caroline ziet het niet zitten om samen met Joep te gaan bungeejumpen in Scheveningen. Ook in Griekenland wilde Caroline uiteindelijk toch geen tatoeage laten zetten met haar kersverse man. Daarom mocht ze van Joep nu zelf een activiteit uitzoeken. Hij had gehoopt dat zijn vrouw hiermee het ‘drempeltje’ over zou gaan.

Niet aanraken

Caroline kiest er uiteindelijk voor om met een zipline weer naar beneden te gaan. Joep vindt dat een leuk idee en complimenteert zijn vrouw hiervoor dan ook. Maar als Caroline hem een aai over zijn bol wil geven, staat hij dat niet toe.

Lees ook
MAFS-Maurice heeft de ware gevonden: ‘Hij is heel veel leuker dan de anderen’

Weinig vertrouwen

Nadat Caroline een paar dagen bij Joep heeft gelogeerd, komt Joep ook even bij haar langs. Hij is niet bepaald enthousiast over het ‘kamertje’ van zijn nieuwe vrouw. Kijkers van MAFS hebben nog maar weinig vertrouwen in dit huwelijk. Ze vinden dat Joep zich vreemd gedraagt. Zo schrijft een kijker: ‘Bah. Ze is al onzeker en hij maakt alles erger.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still