Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > MAFS-experts schrappen wensenlijstje: ‘We zijn veel grondiger gaan onderzoeken’

MAFS-experts schrappen wensenlijstje: ‘We zijn veel grondiger gaan onderzoeken’

MAFS-experts schrappen wensenlijstje: ‘We zijn veel grondiger gaan onderzoeken’

De afgelopen seizoenen werd het programma ‘Married at First Sight’ erg goed bekeken. Helaas scoorden de experts minder goed en bleven maar weinig koppels bij elkaar. Maar dit seizoen hebben de deskundigen voor een nieuwe aanpak gekozen. De MAFS-experts hebben dit seizoen besloten om het wensenlijstje van de kandidaten te schrappen. Zowel de deskundigen als presentator Carlo Boszhard hebben alle vertrouwen in de nieuwe matches. 

Nieuwe aanpak

Seksuologe Eveline Stallaart vertelt dat de experts van MAFS weer bij het begin moesten beginnen. Het wensenlijstje die de kandidaten tijdens de testdagen konden opgeven zijn eruit gehaald. “We zijn veel grondiger gaan onderzoeken en hebben de kandidaten veel meer kunnen spreken”, zegt Eveline tegen Shownieuws. “We gaan helemaal uitdiepen wat iemand heeft meegemaakt in eerdere relaties. Hoe was je jeugd, en je hechting? Dat geeft eigenlijk veel beter aan wat iemand nodig heeft, in plaats van dat wensenlijstje”, legt de seksuologe uit.

Lees ook
Lief: zo ziet het gezinnetje van ‘MAFS’-seksuoloog Eveline Stallaart eruit

Vertrouwen in het nieuwe seizoen

Eveline gelooft dat de matches dit seizoen beter zijn geslaagd dan tijdens de vorige seizoenen. Zo vertelt Eveline: “Je gaat eigenlijk zien dat wat iemand nodig heeft echt de sleutel kan zijn in een nieuwe relatie. “De seksuologe houdt de spanning er nog wel in door te zeggen dat het nog alle kanten op kan gaan, en vult aan: “Ieder krijgt wat wils.” Ook Carlo heeft vertrouwen in het nieuwe seizoen: “De experts zijn eigenlijk weer helemaal opnieuw begonnen. Ze hebben alles losgelaten, ook het invullen van lijstjes met ‘dat vind ik wel leuk, en dat vind ik niet leuk.’ Ze zijn heel diep gegaan; ik vind het geweldig hoe ze het hebben aangepakt”, laat de presentator aan RTL Boulevard weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Videoland