Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps, foutje: MAFS-experts geven toe dat de mismatch met Maurice en Arjan hun fout was

Oeps, foutje: MAFS-experts geven toe dat de mismatch met Maurice en Arjan hun fout was

Oeps, foutje: MAFS-experts geven toe dat de mismatch met Maurice en Arjan hun fout was

Nu we weten hoe het is afgelopen met de MAFS-koppels kunnen we wel spreken van een succesvol seizoen. Drie koppels zijn door het programma gelukkig in de liefde. Dat betekent echter ook dat de andere vier koppels minder succesvol waren. Arjan en Maurice waren duidelijk een stel wat niet bij elkaar hoorde. De experts geven nu toe dat ze met dit koppel een fout hebben gemaakt.

Onverwachte liefde

Maurice hoefde niet bij de pakken neer te gaan zitten toen Arjan het huwelijk nog voor de reis afblies. Maurice zat namelijk tijdens het eindgesprek niet alleen, maar met zijn nieuwe liefje Dennis. Hun eindgesprek verliep meer dan goed. De twee hebben hun liefde bezegeld met een ring en geven daarmee aan dat ze allebei bereid zijn te kijken hoe ze hun liefde verder kunnen vormgeven.

Ondanks het gelukkige einde voor Maurice, vroegen velen zich af wat er toch mis is gegaan bij de match met Arjan. Hoe hadden de experts besloten dat deze twee mannen bij elkaar hoorden? Arjan wist direct dat Maurice niet de man voor hem was.

Een fout

Carlo stelt in de laatste aflevering een belangrijke vraag aan matchmakers Patrick van Veen en Liselotte Visser. “Hebben jullie experts niet zoiets van: ‘Oké, we hebben dus een fout gemaakt?'” Daarop antwoordt Patrick: “Achteraf kun je wel zeggen: we hebben een steek laten vallen.. een behoorlijke steek.”

Hij vervolgt zijn verhaal: “Wat je je moet realiseren bij zo’n gesprek met de experts: we doen allemaal onze analyses. We verzamelen onze data. En dan gaan we met elkaar in discussie. Voor jou, Maurice, zijn er verschillende mannen voorbijgekomen en daar hebben we ook best heftig over gediscussieerd.”

Lees ook
Geluk in de liefde? Deze MAFS-koppels blijven bij elkaar (en deze niet)

Universum beslist

Ook Liselotte reageert: “We hebben in dubio gestaan. Je maakt een keuze, ook op wat je denkt dat mensen in elkaar wakker gaan maken en wat ze voor elkaar gaan betekenen in de toekomst.”

Ondanks de mismatch – ook experts maken wel eens een foutje – mocht Maurice na zijn mislukte huwelijk nog op date met drie andere mannen die zich hadden opgegeven, maar voor wie geen match werd gevonden. Althans, dat dachten de experts, want bij Maurice’s date met Dennis besloot het universum dat deze twee toch wel heel goed bij elkaar passen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: still Videoland