Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > MAFS-expert Eveline Stallaart is er klaar mee: ‘We moeten ons kapot schamen’

MAFS-expert Eveline Stallaart is er klaar mee: ‘We moeten ons kapot schamen’

MAFS-expert Eveline Stallaart is er klaar mee: ‘We moeten ons kapot schamen’

Eveline Stallaart (40), die je waarschijnlijk kent als Married At First Sight (MAFS)-expert, is er hélemaal klaar mee. Ze is het totaal niet eens met alle haat op de kandidaten uit het programma. Via Instagram laat ze weten dat ze vindt dat het echt anders moet. “Roep je mening hardop tegen de tv, maar laat het weg van social media.”

Niet alleen kandidaten

“Knetter kapot moeten we ons schamen, voor alle lelijkheid die we tentoonspreiden op social media de afgelopen dagen,” begint ze. Het is de expert niet onopgemerkt gebleven hoeveel bagger de kandidaten van Married At First Sight dit seizoen over zich heen krijgen. En niet alleen de kandidaten, ook hun vrienden en familie blijven niet buiten schot. “En dan bedoel ik met name die gericht zijn op de kandidaten van Married At First Sight èn zelfs op hun familie en vrienden.”

Lees ook
Lief: zo ziet het gezinnetje van ‘MAFS’-seksuoloog Eveline Stallaart eruit

Gouden tip

Via Instagram geeft Eveline daarom een tip mee aan de kijkers van het programma. En die luidt als volgt: “Heb je een mening? Prima, ventileer. Is deze negatief? Ook ok. Is deze mogelijk respectloos en/of kwetsend? Roep het hardop tegen de tv, maar laat het weg van social media.”

Eveline wil duidelijk maken dat je met alle haat ‘echte mensen’ kwetst. “Je maakt er mogelijk levens mee kapot.” Om haar statement extra kracht bij te zetten heeft Eveline een nieuwe hashtag bedacht: #doenietmafdoeslief. Er staat de kijkers nog twee afleveringen te wachten. Volgens Eveline een kans om jezelf van een andere kant te laten zien. “Make me proud,” laat ze nog weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress