Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > MAFS-Arjan verbreekt noodgedwongen nieuwe relatie: ‘Hoe meer we bij elkaar komen, hoe gevaarlijker’

MAFS-Arjan verbreekt noodgedwongen nieuwe relatie: ‘Hoe meer we bij elkaar komen, hoe gevaarlijker’

MAFS-Arjan verbreekt noodgedwongen nieuwe relatie: ‘Hoe meer we bij elkaar komen, hoe gevaarlijker’

Het zit Arjan uit Married at First Sight niet bepaald mee. Zijn huwelijk met Maurice was geen succes en Arjan verliet het programma. In zijn vrijgezelle bestaan leek verandering te komen, maar niets is minder waar. 

Gevaarlijk

Arjan vertelt aan RTL Boulevard over de man met wie hij een beginnende relatie had. Het gaat om een oude vriend.”We kennen elkaar al 15 jaar.” De twee zochten na Arjans deelname weer contact en kregen het al snel heel gezellig. Niks zou hen in de weg staan, zou je zeggen. Helaas is dat wel anders.

De man in kwestie komt namelijk uit een land waar homoseksualiteit verboden is. Dat maakt een relatie tussen de twee vrijwel onmogelijk. “Als hij naar hier komt en er wordt een foto gemaakt, loopt hij gevaar”, vertelt Arjan. Andersom levert het ook niks op. “Hoe meer we bij elkaar komen, hoe gevaarlijker het wordt.”

Lees ook
MAFS-Arjan had geen geluk in de liefde, maar gaat nu zelf mensen trouwen: ‘Het was altijd al een droom’

Doodsbedreigingen

En dat is nog niet alles. De oud-deelnemer krijgt flink wat doodsbedreigingen naar zijn hoofd geslingerd. Rond de periode van de uitzendingen vertelde Arjan hoe hij dat ervaarde. “Dat het programma mislukt is één ding, dat de experts iets verzonnen hebben vanuit hun visie, prima. Maar dat er dan mensen zijn die je dood willen hebben…”

De bedreigingen zorgden voor veel ongeloof. Bovendien is Arjan er enorm van geschrokken. Hij geeft een schatting van de hoeveelheid bagger die hij over zich heen heeft gehad. “Ik heb echt doodsbedreigingen gehad. En niet 1, maar 40 tot 50 per dag.” En dat gebeurde niet alleen via sociale media, want ook op straat lieten mensen Arjan niet met rust. “Als je op straat loopt, spugen ze naar je.”

De bedreigingen zijn met de tijd gelukkig bijna verdwenen. Het gaat dan ook een stuk beter met Arjan en hij is ondanks alles toch blij met zijn deelname. “Ik ben er alleen maar sterker uitgekomen. Ik heb nu zoiets van: ja, ik sta er nog steeds.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Veronica Superguide | Beeld: Videoland