Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Madonna boos op Instagram om verwijderen foto’s: ‘Hoe kan het dat een mannelijke tepel niet als erotisch wordt gezien’

Madonna boos op Instagram om verwijderen foto’s: ‘Hoe kan het dat een mannelijke tepel niet als erotisch wordt gezien’

Madonna boos op Instagram om verwijderen foto’s: ‘Hoe kan het dat een mannelijke tepel niet als erotisch wordt gezien’

Zangeres Madonna (63) plaatste een paar dagen geleden een aantal pikante foto’s waarop een deel van haar tepel te zien was. We zaten er al op te wachten, en inderdaad, Instagram verwijderde de foto’s van haar account. Maar daar is de zangeres niet over te spreken, dat laat ze weten in een lang bericht op het platform.

Foto’s Madonna verwijderd

De foto’s die eerder door Instagram werden verwijderd, plaatste Madonna weer opnieuw. Dit keer zónder zichtbare tepel. “Ik post deze foto’s opnieuw nadat Instagram mijn beelden eerder zonder aankondiging of waarschuwing verwijderde. Als reden voor het verwijderen van die foto’s lieten ze mijn management weten dat er een klein deel van mijn tepel te zien was. Het is werkelijk waar niet te geloven dat we nog steeds in een cultuur leven dat een vrouwelijke tepel niet getoond mag worden omdat dat volgens de betreffende instanties ‘seksuele gevoelens’ zou oproepen. Een tepel die ook een baby voedt!”, aldus de 63-jarige Madonna.

Seksisme, ouderdom en misogynie

Ze vervolgt: “Hoe kan het dat een mannelijke tepel niet als erotisch wordt gezien en het internet daarmee overspoeld wordt? Daarbij mogen vrouwelijke billen wel overal getoond worden, zonder dat iemand daar problemen mee heeft. Vandaag, op Thanksgiving, ben ik dankbaar voor het feit dat ik me altijd staande heb gehouden in deze wereld, ook al ben ik vele malen gecanceld vanwege seksisme, ouderdom en misogynie.”

Lees ook
Oeps: douane vertrouwt identiteit Madonna niet

Doorzettingsvermogen

Fans van de zangeres prijzen haar om haar moed en doorzettingsvermogen. “Je hebt helemaal gelijk, je hoeft je nergens voor te schamen. Het is ridicuul dat er zo moeilijk gedaan wordt over een tepel, waar hebben we het over?,” schrijft een volger. Een ander zegt: “Yessss queen…hierom ben ik al 30 jaar fan van je. Omdat je je niet laat wegzetten door wie dan ook. Je bent een strijder en voorbeeld voor vele andere vrouwen. Je omarmt je lichaam in volle glorie.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram