Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe foto’s zorgen voor geruchten: kunnen Tony Junior en Maan tóch niet zonder elkaar?

Nieuwe foto’s zorgen voor geruchten: kunnen Tony Junior en Maan tóch niet zonder elkaar?

Nieuwe foto’s zorgen voor geruchten: kunnen Tony Junior en Maan tóch niet zonder elkaar?

Tony Junior (30) en Maan (23) maakten eind vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. De twee kunnen nog altijd goed door een deur, maar zijn ze gewoon goede vrienden, of is het vuur tussen de twee langzaam weer opgelaaid?

Maan en Tony Jr weer samen?

De twee posten namelijk niet geheel toevallig allebei een kiekje op dezelfde motor. Ook staan ze daarbij op exact dezelfde plek. Eén en één is twee, zou je denken. Zijn de voormalig geliefden weer bij elkaar?

‘Helemaal chill’

RTL Boulevard besloot het na te vragen bij de dj, maar daar kan hij kort over zijn. “We zien elkaar gewoon nog en zijn helemaal chill samen. Ze ging even een stukje achterop mijn nieuwe motor.”

Zo kan het dus ook…

Zo kan het dus ook heb ik geschreven met in mijn hoofd mijn voormalige vriendje Tony”, vertelde Maan enige tijd geleden over haar hit. “Hij was mijn eerste echte vriendje. We hebben samen veel moois meegemaakt en hij heeft mij veel geleerd, zoals het belang van eerlijkheid. Tegelijk zag ik om me heen stellen die heel anders met elkaar omgingen. Toen besefte ik hoe ik van geluk mocht spreken met Tony te zijn – blij met het vertrouwen en de openheid tussen ons.”

…als je niet meer samen bent

“Aanvankelijk vond ik dat vanzelfsprekend, maar ik zag dus hoe het anders kon. Het liedje is een ode aan een goed, lief vriendje. We zijn nog steeds heel oké samen, er is sprake van een soort 2.0 versie. Zo kan het ook als je niet meer samen bent, maar wel terugkijkt op een mooie tijd. Dat de liefde gedoofd is, maar je nog wel van elkaar houdt.”

Ontvolgen en blokkeren

Eerder liet ook Tony in een interview met Radio 538 weten dat Maan en hij nog prima door een deur kunnen.”Tuurlijk verlies je een labeltje van ‘stelletje’, ‘relatie’, maar we zijn gewoon nog helemaal chill en ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt“, vertelde de dj toen. “Mensen snappen het zelfs niet dat ik een foto van Maan nog like of dat ik haar volg. Mensen denken dat als je uit elkaar bent dat je elkaar dan moet ontvolgen en blokkeren. Nee, we zijn gewoon nog steeds beste vrienden. We zijn superblij met die 2,5 jaar. We hebben super veel met elkaar gelachen, gehuild, van elkaar geleerd en we zijn super trots op elkaar. Dat verandert niet.”

Lees ook
Tony Jr. over breuk met Maan: ‘Binnen vijf minuten kreeg ik honderden berichten van vrouwen’

Uit elkaar

Maan en Tony Junior waren sinds hun ontmoeting op het festival Mysteryland in 2017 een setje. Eind 2019 lieten ze weten uit elkaar te gaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Maan Motormuis

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

holy moly, bought my first harley!! who wants to ride?! ?

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. ?? Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Bron: Story | Beeld: ANP