Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans weten níet wat ze zien: Maan deelt kiekjes met ‘dubbelganger’ (die je al eerder had kunnen spotten)

Fans weten níet wat ze zien: Maan deelt kiekjes met ‘dubbelganger’ (die je al eerder had kunnen spotten)

Fans weten níet wat ze zien: Maan deelt kiekjes met ‘dubbelganger’ (die je al eerder had kunnen spotten)

Hét nummer dat momenteel de hitlijsten domineert, is zonder twijfel ‘Blijven Slapen’ van Maan (24) en Snelle (25). In de bijbehorende clip is aan het begin te zien hoe de twee in de spiegel kijken. Maar… is dat eigenlijk wel echt het geval? De zangeres blijkt namelijk een dubbelganger te hebben, die te zien is in de video. En eerlijk is eerlijk, dat moet alleen de écht opvallende kijker zijn opgevallen.

Clip ‘Blijven Slapen’

Ook als je de clip van Blijven Slapen weleens gezien hebt, is de kans groot dat je niet was opgevallen dat er een look-alike van Maan voorbij komt in de video. Met dezelfde outfit aan én hetzelfde kapsel lijken de zangeres en haar beste vriendin Luna van Vleuten immers als twee druppels water op elkaar.

Dubbelganger Maan

Op Instagram deelt Maan twee kiekjes die achter de schermen zijn gemaakt. “Twee voor de prijs van één”, schrijft ze gekscherend bij. “Hebben jullie Luna al gespot in de clip van Blijven Slapen..?”

Geen spiegel

Sommige fans snappen het gezichtsbedrog niet helemaal. “Hè nee, heb net nog een keer gekeken, maar ben waarschijnlijk hartstikke blind”, luidt een van de verbaasde reacties. Iemand anders heeft daarentegen wel meteen door wat er aan de hand is. “Het is geen spiegel, de rug van Maan in het eerste shot is Maan niet zelf”, legt diegene dan ook uit. Ook bij andere fans valt het kwartje nu pas. “Jaaaaa wauw, ik snap nu pas dat het helemaal geen spiegel is.”

Lees ook
Tony Jr. gaat voor echte liefde in ‘De Bachelor’ en zoekt een beetje Maan in toekomstige liefde

Begin

Wie dus goed kijkt, ziet dat Maan naar zichzelf kijkt in spiegel in het begin van de clip. Tenminste, dat lijkt zo te zijn. Want wat blijkt inderdaad het geval te zijn: het is helemaal geen spiegel. We zien dus de rug van Luna, maar de zangeres aan de andere kant van het decor. Is dat mysterie ook weer opgelost.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @lunavanvleuten

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram