Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Maan krijgt felle kritiek van volgers op nieuwste foto: ‘Dit heb jij toch niet nodig?’

Zangeres Maan krijgt felle kritiek van volgers op nieuwste foto: ‘Dit heb jij toch niet nodig?’

Zangeres Maan krijgt felle kritiek van volgers op nieuwste foto: ‘Dit heb jij toch niet nodig?’

Deze week deelde zangeres Maan (24) een prachtige zwart-witfoto op haar Instagram. Maar hoewel ze er mooi op staat en de foto beeldig is, zijn er de nodige fans die kritiek hebben op de zangeres.

Peuk in beeld

“Mama, ik wil eruitzien als een Franse actrice”, schrijft Maan bij het plaatje waarop ze een sigaret in haar hand houdt. Tja, het oogt inderdaad hartstikke Frans, maar volgens sommigen is dit beeld niet meer van nu. Fans zijn namelijk allesbehalve gecharmeerd van de peuk in beeld.

Boze volgers

“Goed voorbeeld.. Not… Je bent leuk, maar niet meer doen”, klinkt het in één van de vele reacties. Een ander merkt op: “Jammer van die peuk, dat heb jij toch niet nodig.” Ook is nog te lezen: “Not done. Jij als voorbeeld voor zoveel jonge mensen vs. een rookvrije generatie. Roken is niet meer van deze tijd, dodelijk en al helemaal niet stoer.” Een andere teleurgestelde fan:”Zo, zo jammer Maan, dat de door jou gezochte gelijkenis er een is met een sigaret. Welk voorbeeld geef jij zo aan de jeugd die jou volgt? De volledig verkeerde! Tabakgebruik is zó 2020 en extreem verkeerd.”

Reactie Tony Junior

Opmerkelijk is dat ook haar ex Tony Junior iets over het plaatje te zeggen heeft. “Hahaha, dit klopt zooo niet. Wel een zieke foto, schat”, schrijft hij, gevolgd door een emoji met hartjesogen. Hierop reageert Maan: “Beetje uit de comfortzone zo nu en dan, hè”, waarmee ze lijkt te bevestigen dat ze die sigaret wel alleen maar voor de foto vasthield.

Lees ook
Fans weten níet wat ze zien: Maan deelt kiekjes met ‘dubbelganger’ (die je al eerder had kunnen spotten)

Meer kritiek

Maan kreeg deze week niet alleen commentaar op ‘haar ongezonde gewoonte’, maar ook op haar kapsel. In Koffietijd werden dinsdagochtend de laatste haartrends besproken, waarbij ook de pony van Maan voorbijkwam. Presentatrice Loretta Schrijver bleek daar niet bepaald fan van…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Bron: Viva | Beeld: Brunopress