Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó reageerde Maan toen ze hoorde dat haar ex Tony Junior meedoet aan ‘De Bachelor’

Zó reageerde Maan toen ze hoorde dat haar ex Tony Junior meedoet aan ‘De Bachelor’

Zó reageerde Maan toen ze hoorde dat haar ex Tony Junior meedoet aan ‘De Bachelor’

Als je favoriete ex een nieuwe liefde krijgt, is dat voor veel vrouwen toch even slikken. Maar als je ex op televisie op zoek gaat naar een nieuwe liefde en met een groep vrijgezelle vrouwen naar een droomlocatie afreist, dan eh… is dat een vrij unieke situatie. Zangeres Maan (24) weet nu hoe dat voelt, sinds ze weet dat haar ex Tony Junior (31) de nieuwe ‘Bachelor’ is.

‘Beetje heftig’

DJ Tony Junior is misschien een bad boy, maar toch ook een echte gentleman. Voordat het nieuws over zijn deelname aan ‘De Bachelor’ bekend werd, lichtte hij persoonlijk zijn ex Maan in. “Ik heb het Maan laatst verteld en die moest er eigenlijk wel om lachen”, aldus Tony Junior bij RTL Boulevard. “Ze vond het ook wel een beetje heftig. Maar al heel snel zei ze: ‘ik gun jou alles en ik hoop gewoon dat mensen de Tony gaan zien die ik drie jaar heb meegemaakt’.”

Goede vrienden

De twee ex-lovers zijn goede vrienden gebleven nadat hun relatie na tweeënhalf jaar stukliep, eind 2019. Toen er in oktober al wat geruchten rond gingen dat Tony Junior mee zou doen aan de Bachelor, reageerde Maan ook al op radio 538: “Dat moet-ie lekker zelf weten. Ja joh. Hij moet zelf beslissen of dat hij dat gaat doen of niet. We gunnen elkaar echt het beste en geven heel veel om elkaar.”

Lees ook
Na ‘Prince Charming’ ook romantiek voor ‘De Bachelorette’;Dít is Gaby Blaaser’s nieuwe liefde

Turbulent liefdesleven

Tony Junior heeft er in elk geval zin in. (Wij ook trouwens!) “Meedoen aan De Bachelor is voor mij nu al een mega-ervaring”, vertelde hij gisteren aan RTL Boulevard. Hij zegt dat hij na een turbulent liefdesleven precies weet wat-ie in een partner zoekt. “Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen. Ik ben er klaar voor om in De Bachelor mijn true love te vinden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress