Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maan reageert op alle verhalen rondom TVOH: ‘Ben enorm geschokt’

Maan reageert op alle verhalen rondom TVOH: ‘Ben enorm geschokt’

Maan reageert op alle verhalen rondom TVOH: ‘Ben enorm geschokt’

Maan de Steenwinkel (24) won in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland. Na de uitzending van BOOS reageerde de zangeres voor het eerst op alle wanpraktijken rondom de talentenjacht. 

Reactie Maan

Zaterdag werd bekendgemaakt dat The Voice of Holland voorlopig zal worden opgeschort vanwege seksueel overschrijdend gedrag dat daar zou hebben plaatsgevonden. Inmiddels heeft bijna iedereen die iets te maken heeft of heeft gehad met de talentenjacht, afgelopen dagen een reactie gegeven op dit schandaal. Maan was een van de weinige die nog niet had gereageerd, maar kort na de uitzending van BOOS kwam de zangeres toch met een reactie.

The Comeback Stage

In 2016 heeft Maan The Voice of Holland gewonnen, en in dit nieuwe seizoen mocht ze voor het eerst ook meedoen als een soort extra coach. In The Comeback Stage zou de zangeres van met Typhoon deelnemers die niet door waren bij the Blind Auditions een tweede kans geven.

Instagram Stories

In haar Instagram Stories laat Maan weten dat ze nog niet op alle wanpraktijken rondom de talentenjacht had gereageerd, omdat ze eerst de uitzending van BOOS wilde afwachten. “Ben enorm geschokt door wat zich achter de schermen heeft afgespeeld. Net als vele anderen die bij TVOH betrokken zijn geweest de afgelopen jaren, vind ik het verschrikkelijk om te horen dat er volgens de berichten van de betrokkenen die nu naar buiten zijn gekomen zulke misstanden hebben plaatsgevonden”, schrijft ze in haar bericht op Instagram. “Ik wens iedereen die onrecht is aangedaan heel veel sterkte en hoop dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Ook Waylon maakt een statement op Instagram: ‘Het meeste respect heb ik voor alle slachtoffers

HAAR EIGEN SITUATIE

Ook wil de zangers graag ‘voor eens en voor altijd’ duidelijkheid geven over haar eigen situatie: “In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek”, schrijft ze in haar reactie. “Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief de coaches, hebben mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grensoverschrijdend gedrag, fysieke toenadering of machtsmisbruik naar mij toe.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress