Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft Maan een rol gespeeld in de breuk van André en Monique? Zanger reageert op geruchten

Heeft Maan een rol gespeeld in de breuk van André en Monique? Zanger reageert op geruchten

Heeft Maan een rol gespeeld in de breuk van André en Monique? Zanger reageert op geruchten

Het showbizznieuws waar we sinds vorige week níet omheen kunnen, is de breuk tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43). Kort nadat de verbroken verloving werd bevestigd door de twee, kwam naar buiten dat de zanger vermoedelijk een nieuwe liefde had – van wie hij de naam nota bene zélf naar buiten bracht. Het gerucht ging zelfs dat zij al zwanger zou zijn. Sarah van Soelen (25) is echter niet de enige die een rol zou hebben gespeeld in de relatiebreuk van André en Monique, óók de naam van Maan de Steenwinkel (24) is gevallen. 

Vreemdgegaan met Maan?

Toen bekend werd dat Marco Borsato de deur was gewezen door Leontine, werd de beerput opengetrokken. De zanger zou de ene na de andere scheve schaats hebben gereden, waaronder met Maan. Nu wordt de zangeres niet alleen gelinkt aan Marco, maar gaan er ook geruchten over een mogelijke relatie tussen haar en André. Ook de hoofdredacteuren van Story en Weekend hebben lucht gekregen van dit nieuws, zo bespreken ze in een podcast van Shownieuws. Maar, zo stelt een van de mannen: “Ik geloof dat pas als er enige vorm van concreet bewijs is”.

Reactie André

Zelf heeft André ook gereageerd op de geruchten. Dat momenteel gefluisterd wordt dat-ie vreemdgegaan zou zijn met Maan, is naar eigen zeggen een van de renenen dat hij open en eerlijk wil zijn over zijn liefdesleven. Zo zei hij vorige week al dat hij veel steun vindt bij influencer Sarah van Soelen, met wie hij een relatie in de toekomst niet uitsluit. Voor haar én zijn gezin zou hij wilde verhalen willen voorkomen. “Er werden in een keer heel veel namen aan mij gelinkt”, aldus de zanger in een gesprek met Patty Brard. “Ik zou een relatie hebben met Maan, en iets met iemand van mijn productiemaatschappij en iemand uit mijn band. Het liep op een gegeven moment te hoog op en toen kwam dus de naam Sarah van Soelen voorbij en die ligt een beetje gevoelig.”

Lees ook
Is Sarah van Soelen zwanger van André Hazes? De zanger geeft antwoord

Turbulente relatie

Sinds februari 2020 – toen André en Monique onthulden weer een setje te zijn – leken de zanger en zijn geliefde gelukkiger dan ooit. In december 2020 ging de Hazes-telg zelfs op zijn knieën voor Monique, waarna Bridget reageerde met een pikante foto op Instagram. In de dagen erna toonde Monique al de eerste schetsen van haar bruidsjurk en liet het stel weten zo snel mogelijk in het huwelijksbootje te willen stappen. Begin vorige week werd bevestigd dat de trouwplannen op de lange baan waren geschoven vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, maar inmiddels weten we dus dat die helemaal van tafel zijn. André en Monique hebben samen een zoon, de kleine André (4).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram