Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maakt Selena Gomez binnenkort haar comeback?

Maakt Selena Gomez binnenkort haar comeback?

Maakt Selena Gomez binnenkort haar comeback?

De 24-jarige zangeres Selena Gomez heeft even een stap terug gezet uit de spotligths omdat ze kampte met persoonlijke problemen. Nu maakt ze echter langzaam aan haar comeback. Ze is weer actief op haar social media en deelde een foto die sterk lijkt te suggereren dat ze zich opmaakt voor een terugkeer naar het podium! OMG!

De brunette liet zich onlangs opnemen in een kliniek omdat ze kampte met angstaanvallen en depressieve gevoelens. In haar speech tijdens de American Music Awards in november 2016 vertelde ze voor het eerst eerlijk over de emotionele rollercoaster waar ze in terecht was gekomen.

Begin 2016 werd bij Selena lupus vastgesteld. Dit is een auto-immuunziekte waarbij het afweersysteem zich tegen het lichaam keert. Hierdoor kunnen ontstekingen ontstaan. De ontstekingen komen meestal voor in de huid en in gewrichten, maar kunnen ook organen zoals nieren, hart en longen aantasten. Deze diagnose en haar drukke werkschema zorgden er samen voor dat het allemaal even te veel werd voor de zangeres en ze een pauze moest inlassen.

Nu heeft ze echter een foto gedeeld van zichzelf met een microfoon in haar handen. Betekent dit dat de Love you like a lovesong-zangeres zich aan het voorbereiden is op een terugkeer naar het podium? Fans hopen in elk geval van wel en plaatste al veel enthousiaste berichten onder de foto zoals: ‘COME BACK SELENA!’ en ‘Queen💓’. Bekijk de foto hieronder. Wat denk jij er van?

Vente pa’ ca

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Lees ook:

Date Selena Gomez met déze bekende hottie?

Onderzoek wijst uit: vrouwen ervaren meer werkgerelateerde stress dan mannen

Zien: OMG is dit de nieuwe liefde van Martin Garrix?

Bron: grazia.nl