Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lucy Woesthoff over liefde na Guusje: ‘We zijn een gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart’

Lucy Woesthoff over liefde na Guusje: ‘We zijn een gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart’

Lucy Woesthoff over liefde na Guusje: ‘We zijn een gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart’

Lucy Woesthoff kwam in 2005 in het leven van Dinand Woesthoff, toen hij niet lang ervoor afscheid moest nemen van zijn grote liefde én moeder van zijn pasgeboren kind: Guusje Nederhorst. De ‘GTST’-actrice overleed in 2004 aan de gevolgen van borstkanker, terwijl haar zoontje Dean slechts een paar maanden oud was. Ondanks het intense verdriet verloor de voormalig Kane-zanger zijn hart aan Lucy en zijn de twee al jaren gelukkig getrouwd. In het AD vertelt de blondine over hun bijzondere relatie.

Ontmoeting Lucy en Dinand

Toen Lucy Dinand leerde kennen, werkte ze als artiestenbegeleider in Engeland. Ze werd tot over haar oren verliefd op de zanger en besloot in Den Haag een nieuw bestaan op te bouwen. Gemakkelijk was dat niet, zo geeft ze toe in het Algemeen Dagblad. “Het was complex. Soms kon ik mijn geluk niet op, soms ook wist ik niet waar ik het zoeken moest. Ik zeg het maar eerlijk: als ik had geweten wat me te wachten stond was ik er misschien niet aan begonnen.”

Dean net haar eigen kind

Toch heeft Lucy nooit echt spijt gehad van haar keuze. “Ik heb gekozen voor de liefde. Dan kan het eigenlijk niet verkeerd zijn, zo hield ik mezelf voor”, aldus Woesthoff. “Ik ben nu eenmaal nogal optimistisch van nature. Dat pakte met Dinand samen uiteindelijk heel goed uit. En trouwens ook met Dean, de zoon van Dinand en Guusje. Dean voelt voor mij net zo dichtbij als de drie kinderen die kwamen toen we al samen waren.”

Gezin mete twee moeders

Guusje zal altijd een belangrijke rol blijven spelen in het gezin, ook al heeft Lucy de actrice nooit persoonlijk gekend. “Wij zijn een gezin dat verloren en gerouwd heeft en dat desondanks een manier heeft gevonden om door te gaan, zonder daarbij het verleden te vergeten of te ontkennen, maar juist door het te vieren”, schrijft ze erover in haar nieuwe boek Woman. “Vandaag de dag zijn we een normaal, gelukkig gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart.”

Zelfcensuur voorkomen

Tijdens het schrijven van het boek, las Dinand niet mee. “Hij zei: ‘Je moet schrijven vanuit je hart en dat gaat het beste als je de invloed van buitenaf zo veel mogelijk beperkt. Anders ga je zelfcensuur toepassen’. Dat vond ik zo mooi van hem”, vertelt Lucy in het dagblad. “Het gaat immers ook deels over zijn wereld. Maar het gaf me precies de ruimte die ik nodig had om helemaal vanuit mezelf te schrijven.”

Nooit jaloers geweest

Het is niet de eerste keer dat Lucy een boekje opendoet over de moeizame start van haar relatie met Dinand. Zo vertelde de blondine eerder dat ze weleens te horen kreeg dat ze de plek van Guusje had ingepikt. Ook kreeg ze regelmatig de vraag of ze niet jaloers was of zich bedreigd voelde, gezien Dinand zo gelukkig was met Guusje. Dat nare gevoel had Lucy gelukkig helemaal niet. “De waarheid was dat hij inderdaad van haar hield en ik hield van hem omdat hij van haar hield.”

Lees ook
Lucy en Dinand Woesthoff hadden relatie bíjna opgegeven: ‘De emotionele obstakels waren enorm’

Gezin

Dinand en Lucy stapten in 2009 in het huwelijksbootje en beloofden elkaar exact tien jaar later nógmaals eeuwige trouw. Samen kreeg het stel drie kinderen: zoons Jimi (13) en Che (9), en dochter Leia Guusje (4). Het meisje dankt haar tweede naam aan de eerste vrouw van de zanger, Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004 op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy. Hij is eerder deze week zeventien jaar geworden. Zó ziet hij er nu uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn man is (weer) weg… Mijn oudste zoon ligt ziek in bed … De andere twee jongens zijn al (bijna) vrij en hebben constant ruzie … mijn dochter voelt de vakantiespanning aankomen en is een soort minidictator geworden. Het huis is een zooitje, de hond is de tuin aan het opgraven en mijn kat heeft besloten haar minachting voor de hele situatie bekend te maken door op het kleed onder mijn bed te poepen. Niet een of twee keer, maar voor de derde keer deze week. ? Tegelijkertijd zijn we allemaal veilig, ons bedrijf doet het goed (gelukkig hebben we hele fijne, goede mensen in ons team), mijn boek staat voor de derde week in de bestsellerlijst (whaaaa!!) en ik krijg fantastische, ontroerende reacties van jullie. Elke dag weer. ?? Wat ik hoopte, dat vrouwen er zo van zouden genieten dat ze het elkaar zouden aanbevelen, gebeurt en dat maakt me blij. Erg blij… ♥️ Dank jullie wel! En nu … terug naar de frontlinie…..en de poep. ? #woman

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When it’s way past your bedtime, but you still want to try on your new beachwear ?

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘if I know what love is…it is because of you’ ♥️♥️♥️♥️♥️ #mother

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Bron: RTL Nieuws, AD.nl | Beeld: Brunopress, Instagram