Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Arjen Lubach viral met grap over prinses Ariane (die niet iedereen kon waarderen…)

Arjen Lubach viral met grap over prinses Ariane (die niet iedereen kon waarderen…)

Arjen Lubach viral met grap over prinses Ariane (die niet iedereen kon waarderen…)

Arjen Lubach is één van de succesvolste grappenmakers van ons land en trekt met zijn ‘Zondag met Lubach’ wekelijks een miljoenenpubliek. Toch vallen zijn grappen niet altijd even goed bij zijn kijkers en volgers. Een geintje over prinses Ariane op Koningsdag kon rekenen op flink wat gemengde reacties.

Ariane belachelijk gemaakt door Lubach?

Wat er nou precies is voorgevallen? Arjen plaatste een shot uit de Koningsdagspeech van Willem-Alexander en zijn gezin, waarin Ariane wanneer er plots een achtergrondgeluid klinkt met grote ogen opschrikt. “Als je live op tv het beeld wordt uitgezoomd”, schreef hij erbij. De een vindt het not done, een koninklijk kind ‘belachelijk maken’, de ander giert het uit.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Aan de zure kant

“Slechte actie. Het is verdorie een kind. Erg beneden je niveau”, schrijft iemand. “Beetje flauw” en “Lekker makkelijk Lubach”, klinkt het. Twitteraars nemen vooral aanstoot aan het feit dat Ariane slechts dertien jaar oud is. Dat een volwassen man daarover grapt, schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat. “Stoer zeg! Een meisje van dertien belachelijk maken! Chapeau!”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lollige memes

Toch zien velen ook gewoon een prinses die héérlijk zichzelf is. Ariane en haar goudeerlijke gezichtsuitdrukking veranderden voor sommigen namelijk al snel in een herkenbare mood. Het leverde zelfs al wat memes op. “Wanneer je net gehoord hebt dat je volgend jaar alsnog naar Maastricht moet”, bijvoorbeeld. Of: “Weddenschap met vriendinnen; ‘Je durft geen raar gezicht te trekken live op tv’. Wat zou ze gewonnen hebben?” Een derde: “Wanneer je oudste zus 280.000 besteedbaar inkomen krijgt én ook nog langer in beeld mag”.

Lees ook
In beeld: zó zag Koningsdag 2020 eruit voor Willem-Alexander en zijn gezin

Even chill, mensen

Zoals gezegd vinden velen het gewoon wél kunnen. “Volgens mij knikkerde er iets om naast haar, ik vond het een heel grappige reactie, heerlijke puber”. En: “Ik vind al die mensen die zich genoodzaakt voelen om het voor dat kind op te nemen de meest trieste van de dag, mensen lach gewoon om een grapje”. Arjen reageerde later zelf nog even op de ontstane ophef, met wederom het screenshot van Ariane:

Een paar memes voor de leuk:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress