Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lone van Roosendaal terug van weggeweest in GTST: ‘The bitch is back’

Lone van Roosendaal terug van weggeweest in GTST: ‘The bitch is back’

Lone van Roosendaal terug van weggeweest in GTST: ‘The bitch is back’

GTST-fans opgelet: de bitch van Goede Tijden Slechte Tijden is terug! Het personage Billy de Palma, gespeeld door Lone van Roosendaal (52), zal weer terugkeren in de serie. Al drie jaar is zij onderdeel van de cast, maar ze verliet de serie tweemaal op dramatische wijze, zoals we natuurlijk gewend zijn van GTST. 

Billy is back

The bitch is back, dus nooit saai in ieder geval”, zegt Lone van Roosendaal in een video van RTL Boulevard. Vanaf eind oktober is Lone weer terug in de bekende soapserie. Ze verklapt dat de omgang tussen Billy en Richard, gespeeld door Edwin Jonker, niet meteen van een leien dakje zal gaan. Ook is er een nieuwe ontwikkeling te zien. “Ik ben natuurlijk weer bij mijn dochter en die heeft haar vader teruggevonden”, vertelt de actrice over de verhaallijn. Dat belooft weer een hele hoop drama!

En die vader wordt gespeeld door niemand minder dan Martijn Fischer. Een acteur waar Lone heel erg blij mee is. Zo vertelt ze aan RTL Boulevard: “Hij stond al best lang op een soort van lijstje: het zou wel echt een keer leuk zijn om met Martijn in een serie of film of van mijn part theaterstuk te spelen. En dat is nu gebeurd. En dat is  – behalve heel prettige werken – echt ontzettend gezellig.”

Drama

Inmiddels heeft het karakter Billy de Palma twee dramatische exits achter de rug in Goede Tijden Slechte Tijden. Of er weer zo’n cliffhanger voor haar personage aan zit te komen, zegt Lone het volgende in de video: “Het blijft Goede Tijden, dus je weet het nooit. Zelfs als ik dood zou gaan in de serie kan er nog een tweelingzus komen opduiken. Dat kan allemaal hier. Dat is er zo leuk aan!”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lone Van Roosendaal (@loneeva)

Lees ook
Heerlijk nieuws voor GTST-fans: soapmakers kondigen spin-off aan én droppen alvast de eerste beelden

Langlopende serie

Al sinds 1990 is de bekende soapserie te zien op de Nederlandse televisie. De eerste twee seizoenen waren gebaseerd op de Australische soap The Restless Years. Vanaf het derde seizoen is dit helemaal losgelaten en is GTST alleen nog maar geschreven door Nederlandse auteurs. Inmiddels is de serie begonnen aan haar 32e seizoen en zijn een aantal oude seizoenen ook te bekijken op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress