Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > LOL: moeder van Chrissy Teigen deelt hilarische foto van haar dochter

LOL: moeder van Chrissy Teigen deelt hilarische foto van haar dochter

LOL: moeder van Chrissy Teigen deelt hilarische foto van haar dochter

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen bracht de feestdagen door op St. Barts met haar familie. Hoewel de zon op dit eiland in de Caraïbische zee meestal van de partij is had Chrissy toch de pech een grijze dag te treffen. Ze liet haar humeur hierdoor echter niet verpesten en deelde een geweldige foto van haar en haar dochter. Haar moeder deelde echter een foto die nog geweldiger -en veel hilarischer- was dan het origineel.

Grey day ballet

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Bovenstaande Grey Day-foto van Chrissy en haar dochtertje Luna werd genomen door haar moeder Vilailuck. Zij nam de foto terwijl Chrissy elegant als een ballerina op haar tenen poseerde. Chrissy deelde de foto op Instagram, maar wat ze niet wist was dat haar moeder ook nog een andere foto had gemaakt. Eentje waarbij de wind er voor zorgde dat haar jurkje nog net ietsje verder opwaaide. Haar moeder deelde deze foto vervolgens op haar eigen Instagramaccount en we kunnen wel zeggen dat subtiliteit niet haar middle name is.

Door de wind was meer van Chrissy te zien dan de bedoeling was. Haar moeder loste dit op door een smiley met bloemenkroon over de billen van haar dochter te plaatsen zodat de foto toch ‘gepast’ was. Heel subtiel. Vervolgens zette ze er ook nog de tekst ‘Got you!‘ bij. Hahaha!

Got you! @chrissyteigen 🌴🙊😂😂😂

A photo posted by Vilailuck ไชยอุดม Teigen (@pepperthai2) on

Het is niet de eerste keer dat Chrissy Teigen per ongeluk meer van zichzelf laat zien dan gepland. Eerder raakte ze ook al in opspraak toen ze bij de American Music Awards een jurk met wel heel hoge split aanhad. Toen de wind met die jurk aan de haal ging bleek ze geen ondergoed aan te hebben. Oepsie!

Afgaand op de andere foto’s die Chrissy deelde van haar vakantie op St. Barts lijken zij en haar echtgenoot John Legend en hun dochtertje Luna een geweldige vakantie gehad te hebben. En wat is hun dochtertje een snoepje! Kijk nou toch:

John Legend en zijn dochtertje Luna:

John Legend was op 28 december jarig

Happy birthday, beautiful papa.

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Gelukkig liet de zon zich weer zien

❤️

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy en haar moeder

Lees ook:

Chrissy Teigen maakt Twitter-account privé na kritiek op haar baby

ZIEN: Celebs poseren als hun publieke zelf en als hun echte zelf

Zien: de jaloersmakende vakantiefoto’s van Sylvie Meis

Bron: elitedaily.com