Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Loiza Lamers in het ziekenhuis na auto-ongeluk: ‘De automobilist is doorgereden, dat doet wat met je’

Loiza Lamers in het ziekenhuis na auto-ongeluk: ‘De automobilist is doorgereden, dat doet wat met je’

Loiza Lamers in het ziekenhuis na auto-ongeluk: ‘De automobilist is doorgereden, dat doet wat met je’

Loiza Lamers is woensdag aangereden terwijl ze op de fiets zat. Via haar Instagram stories vertelt Loiza nu meer over het ongeluk en haar verwondingen.

Manager

Eerder bevestigde Loiza’s manager het ongeluk al aan het AD. Zij vertelde dat het naar omstandigheden goed ging met Loiza. Op dat moment waren ze in afwachting van een aantal foto’s die gemaakt werden en was het ongeluk nog maar heel recent.

Het AD meldde ook dat het ongeluk had plaatsgevonden in Amsterdam. Dat kon Loiza’s manager echter niet bevestigen. Nu reageert Loiza zelf op het ongeluk.

Lees ook
Oud-winnares Loiza Lamers gaat het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ presenteren

Loiza’s reactie

“Goedemorgen lieve allemaal,” begint ze haar story op Instagram. “Ik wil beginnen met het feit dat ik redelijk oké ben en dat ik op wat flinke kneuzingen en blauwe plekken na er echt heel goed vanaf ben gekomen!” Loiza geeft aan dat ze nu vooral bij moet komen van de schrik, “zeker omdat de automobilist is doorgereden na het ongeluk, dat doet wat met je.”

Loiza vertelt dat de politie gelukkig een onderzoek is gestart. Daarop vervolgt Loiza haar verhaal met een bedankje voor alle hulp die ze heeft gekregen. “Ik wil de politie Amsterdam, de omstanders en het ambulance/ziekenhuis personeel bedanken voor de onwijs lieve en goede zorgen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress