Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Loiza Lamers doet verdrietig boekje open over waarom ze géén kinderen wil

Loiza Lamers doet verdrietig boekje open over waarom ze géén kinderen wil

Loiza Lamers doet verdrietig boekje open over waarom ze géén kinderen wil

In de nieuwste aflevering van ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ was te zien hoe Loiza Lamers in de auto stapte met Anouk Hoogendijk. Terwijl de dames samen door de Turkse binnenlanden reden, voerden ze de diepste gesprekken. Toen het onderwerp ‘kinderen’ aan bod kwam, sprak het model openhartig. Een gezin stichten wil ze niet en dat heeft alles te maken met haar pestverleden.

Al haar hele leven wist Loiza dat ze in het verkeerde lichaam was geboren. Van jongs af aan werd ze hierin ontzettend gesteund door haar ouders, maar leeftijdsgenoten konden er absoluut niet mee omgaan. “In het dorpje waar ik vroeger woonde werd ik heel erg gepest. Ik ben echt in elkaar geslagen, van de fiets getrapt…”, horen we haar vertellen. Ook zegt ze een keer met stokken geslagen te zijn door kinderen uit de buurt, waardoor ze onder het bloed thuiskwam. “Die tijd was wel heel zwaar.”

Moeder

Van haar ouders en familie kreeg ze gelukkig een hoop liefde, al was het heel moeilijk om hen te zien lijden. “Dan kwam ik thuis en dan kwam mijn moeder op haar hurken voor mij zitten”, begint Loiza. “Dan probeerde ze groot te blijven, maar ze was natuurlijk superverdrietig. Die blik zal ik ook nooit, nooit meer vergeten.”

Lees ook
Nikkie de Jager openhartig over de reden waarom ze géén kinderwens heeft

Geen kinderen

Zelf wil de blondine dit nooit mee hoeven maken en het is dan ook precies de reden waarom ze geen kinderwens heeft. “Dat je als ouder zo kwetsbaar bent. Dat is eigenlijk heel verknipt misschien, en het is ook heel zwart-wit gezegd en ik ben pas 23 dus het kan nog veranderen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP