Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoogzwangere Loes van Delft heeft last van extreme misselijkheid: ‘Hyperemesis gravidarum sucks!’

Hoogzwangere Loes van Delft heeft last van extreme misselijkheid: ‘Hyperemesis gravidarum sucks!’

Hoogzwangere Loes van Delft heeft last van extreme misselijkheid: ‘Hyperemesis gravidarum sucks!’

Loes van Delft is acht maanden zwanger en verwacht een dochtertje samen met zanger Douwe Bob. Ze heeft al een heftige zwangerschapsperiode achter de rug, doordat ze last heeft van extreme misselijkheid. Gelukkig is ze nu weer aan de beterende hand.

Hyperemesis gravidarum

Loes van Delft is een vriendin van Douwe Bob. Ze is al aan het einde van haar zwangerschap en helaas heeft de kunstenares de afgelopen drie weken op bed gelegen. Op Instagram laat ze weten dat ze nu eindelijk voor het eerst naar buiten is gegaan. Alleen wel in een rolstoel. “Heel dankbaar voor mijn familie, die me vandaag mee de natuur in heeft genomen nadat ik drie weken achter elkaar op bed had gelegen. Zo dankbaar dat ze me al acht maanden steunen, helpen en stimuleren. Ziek zijn doe je samen”, schrijft ze.

Loes ontvangt veel mooie reacties en bedankt iedereen daarvoor. “Thank you all for the sweet messages. I read them all. Xxx, you da best x.

De tekst gaat verder onder de foto.

Loes-extreme-misselijkheid

Lees ook
Goed nieuws: zwangere Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Geen relatie 

Afgelopen juli maakte Douwe Bob de zwangerschap bekend tijdens een concert in Bloemendaal. Ook plaatste Loes onlangs een bericht op haar Instagram. Het was in eerste instantie onduidelijk of de twee een relatie hadden. Douwe gaf daar snel duidelijkheid over. Radiozender 100% plaatste een bericht op hun Instagrampagina met de tekst: ‘Douwe Bob en zijn vriendin Loes verwachten samen hun eerste kindje!’ De reactie van Douwe was als volgt: ‘Loes en ik hebben geen relatie.’

Douwe Bob gaf aan dat hij het wel jammer vindt dat het geen huisje-boompje-beestje is, maar is alsnog heel blij met de komst van hun dochtertje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress