Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Loek Peters blij verrast door gewichtsverlies na 22 dagen Expeditie Robinson

Loek Peters blij verrast door gewichtsverlies na 22 dagen Expeditie Robinson

Loek Peters blij verrast door gewichtsverlies na 22 dagen Expeditie Robinson

Dat de kandidaten dit seizoen van Expeditie Robinson zeer weinig te eten hebben, is een feit. Sowieso vallen expeditieleden die lange tijd in het programma zitten vaak een aantal kilo’s af. Zo ook Loek Peters (47) waar we afgelopen zondag helaas afscheid van moesten nemen. In een video op het Instagramkanaal van Expeditie Robinson is te zien hoeveel Loek is afgevallen na 22 dagen Expeditie.

Afgevallen

“22 dagen in de Expeditie, ik ben benieuwd wat dat opgeleverd heeft”, begint Loek in de video. Voor zijn deelname was de acteur behoorlijk zwaar, maar liefst 106 kilo. Hij zegt dat hij ‘gezondheidstechnisch’ eigenlijk richting de hoge 80 kilo zou moeten wegen. “Ik hoop dat ik er 10 kwijt ben, misschien…”, besluit de acteur voordat hij op de weegschaal gaat staan. Hij wordt flink verrast: “Ik ben bijna 94 kilo, dus dat is 12 kilo eraf! Als je veel hebt, kun je een hoop kwijtraken, zullen we maar zeggen hè”, grapt hij. Loek verwondert zich over het feit dat een mens zo lang kan overleven op klein pannenkoekjes en soms een handjevol rijst.

Tekst gaat verder onder de foto.

Oud-deelnemer

Loek Peters deed dit jaar in het diepste geheim mee als een van de acht oud-deelnemers. Eerder was hij te zien in Expeditie Robinson in 2014. Helaas moest hij toentertijd het programma verlaten door een slijmbeursontsteking in zijn schouder. Daar baalde hij enorm van, maar hij zei ook dat het het niet waard was om blijvend letsel aan zijn arm over te houden. Destijds lag Loek niet lekker in de groep door zijn bemoeizucht. Daar zei hij dit seizoen over: “Toen was ik gewoon wat bemoeizuchtiger dan nu. Ik ben 46 en als je dan zo’n oude gast hebt die overal gaat zeggen: ‘Dat moet zo en dat moet zo.’ Ja, dat zou ik zelf ook irritant vinden, dus: rust.”

De onverwachte exit van zijn maatje Loiza Lamers viel hem zwaar tijdens dit seizoen. In de aflevering zegt hij: “Het is echt balen dat ze nu door iets wat buiten haarzelf ligt, moet opgeven. En ik herken het: het is mij natuurlijk in 2014 ook overkomen. Dus ik weet hoe rot ze zich voelt.”

Lees ook
Expeditie Robinson: Eindelijk gaan mensen naar huis, twéé deelnemers verlaten het spel

Verrassingselementen

Expeditie Robinson staat bekend om waanzinnige uitdagingen en verrassingselementen. Ook dit seizoen maakt de tongen weer flink los. Vanwege de coronacrisis kon er dit jaar niet gefilmd worden op de Filipijnen. De opnames hebben dit jaar in Kroatië plaatsgevonden, waardoor de hele eilandervaring anders was: de hele tropische vibe was er niet– we zien jassen en lange broeken –  en er was amper vis om te vangen. Door de deelname van acht oud-deelnemers kunnen we twee keer per week genieten van een nieuwe aflevering. Of het einde in zicht is blijft nog even de vraag, want ook na de samensmelting zijn er nog veel expeditieleden in het spel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Videoland | Beeld: BrunoPress