Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Operatie Linda Hakeboom uitgesteld door corona-uitbraak in ziekenhuis

Operatie Linda Hakeboom uitgesteld door corona-uitbraak in ziekenhuis

Operatie Linda Hakeboom uitgesteld door corona-uitbraak in ziekenhuis

Slecht nieuws voor Linda Hakeboom (35): de operatie die ze vandaag zou hebben gaat niet door. Er is een namelijk een corona-uitbraak in het ziekenhuis waar de documentairemaakster geopereerd zou worden.

Tegenvaller voor Linda Hakeboom

Het is niet nieuw dat door corona operaties worden uitgesteld. Nu is ook Linda Hakeboom slachtoffer van de uitgestelde operaties als gevolg van de corona-uitbraak. Gelukkig lijkt de schade te overzien: “Dank voor al jullie lieve reacties, maar het is dus verplaatst naar volgende week”, schrijft de documentairemaakster op Instagram.

Eerder ook al pech

Dit is niet de eerste tegenslag die Linda in haar behandeltraject heeft ervaren. Meerdere keren ging haar chemokuur niet door omdat haar afweer te laag was. Daarover zei ze destijds: “‘Mijn afweer is echt veel te laag en als ik nu een chemo zou krijgen zou dat gevaarlijk zijn. Gewoon een beetje pech, want ik wil heel graag dat het op een gegeven moment over is natuurlijk. Maar het is niet anders.”

Laatste chemo

Haar afweer was ook te laag voor haar allerlaatste chemo, waardoor deze niet doorging. “Dat betekent dat ik dus per ongeluk vorige week mijn laatste chemo heb gehad, zonder dat ik het wist”, liet Linda toen weten. Dat zorgde bij de documentairemaakster voor veel opluchting: “Ik heb de hele tijd het gevoel in dit traject dat ik vinkjes mag zetten als ik tussenstations gehaald heb. En deze laatste chemo is een hele grote vink die ik mag zetten.”

Lees ook
Slecht nieuws voor Linda Hakeboom: “Chemo mag weer niet doorgaan”

Vervolgtraject

Afgelopen zomer kreeg Linda de diagnose borstkanker te verstouwen. Ze deelt veel over haar ziektetraject om meer bewustzijn te kweken rondom het onderwerp en moedigt vrouwen aan die iets voelen wat ze niet vertrouwen vooral naar de dokter te gaan. Haar laatste chemokuur had ze er eind februari op zitten. De komende operatie is om te onderzoeken hoe goed de chemo heeft gewerkt. Pas daarna wordt duidelijk hoe het vervolgtraject er voor Linda uit ziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress