Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom maakt documentaire over S10: ‘Heel gelukkig dat dit weer kan’

Linda Hakeboom maakt documentaire over S10: ‘Heel gelukkig dat dit weer kan’

Linda Hakeboom maakt documentaire over S10: ‘Heel gelukkig dat dit weer kan’

Linda Hakeboom werkt aan een documentaire over zangeres S10. Dit laat Linda weten op Instagram, bij een foto van S10 en zichzelf die ze post.

Weer aan het werk

Op Instagram schrijft Linda bij de foto: ‘Sommigen van jullie hadden het al door. Ik ben weer aan het werk en ik mag een documentaire maken over deze bijzondere vrouw. Daarom ben ik dus nu in Turijn. Heel gelukkig dat ik op een punt ben dat dat weer kan. Hoewel het soms nog wat veel van m’n lichaam vraagt, daar ben ik heel eerlijk in, ben ik op de gelukkigste plek in tijden!’ Linda regisseert de documentaire met haar vriend Rolf. Productiehuis HALAL zal de documentaire produceren.

Linda legde haar werk als documentairemaker gedwongen een tijdje neer, nadat ze in 2020 te horen kreeg dat ze borstkanker had. Eind april dit jaar liet Linda weten dat de kanker helemaal uit haar lijf is verdwenen, nadat de uitslagen van de laatste scans goed waren.

Lees ook
Linda Hakeboom deelt fantastisch nieuws over haar gezondheid

Songfestival

De 21-jarige Stien den Hollander, zoals S10 in het echte leven heet, vertegenwoordigt dit jaar Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer De Diepte. Afgelopen dinsdag werd bekend dat S10 door is naar de volgende ronde en dus in de finale staat komende zaterdag.

De manager van S10 laat aan het AD weten dat er nog niets concreets gezegd kan worden over de invulling en releasedatum van de documentaire.

Lil Kleine en Douwe Bob

Linda maakte eerder al documentaires over verschillende andere bekende namen, zoals de veelbesproken rapper Lil Kleine (Jorik Scholten), YouTuber Giel de Winter, danser Timor Steffens en muzikanten Jett Rebel en Douwe Bob.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD/ Instagram Linda Hakeboom | Beeld: Brunopress