Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom kreeg ‘per ongeluk’ laatste chemokuur

Linda Hakeboom kreeg ‘per ongeluk’ laatste chemokuur

Linda Hakeboom kreeg ‘per ongeluk’ laatste chemokuur

Zonder dat ze het wist, heeft Linda Hakeboom haar laatste chemokuur er al op zitten. Hoewel dit voor verwarring zorgt bij de documentairemaakster, is ze ook opgelucht: “Een hele grote vink die ik mag zetten!”

Linda Hakeboom kreeg laatste chemokuur

Linda zou eigenlijk namelijk gisteren pas haar laatste chemokuur krijgen, maar haar afweer was weer te laag. “Maar dat betekent dat ik dus per ongeluk vorige week mijn laatste chemo heb gehad, zonder dat ik het wist”, laat ze weten in haar Instagram Stories.

Aansterken

Maar dat betekent nog niet dat de strijd tegen borstkanker gestreden is. “Ik moet gaan aansterken voor een operatie in maart, en naar aanleiding van die operatie kunnen we zien hoe goed de chemo heeft gewerkt en op basis daarvan wordt dan gekeken wat het vervolgtraject is.” Dit kan gaan om bestralingen, een mogelijk nog grotere operatie, maar ook om een langere chemo-light. “Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.”

Vinkjes

De operatie staat als eerste op de planning en daarvoor zal Linda moeten aansterken. “Maar ik heb de hele tijd het gevoel in dit traject dat ik vinkjes mag zetten als ik tussenstations gehaald heb”, sluit Hakeboom af. “En deze laatste chemo is een hele grote vink die ik mag zetten.”

Lees ook
Slecht nieuws voor Linda Hakeboom: “Chemo mag weer niet doorgaan”

Borstkanker

In augustus 2020 ontdekte Linda een knobbeltje in haar borst. Ze dacht dat het ‘vast niets’ zou zijn, maar het bleek om de meest agressieve vorm van borstkanker te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story. | Beeld: Brunopress