Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom geeft maanden na laatste chemotherapie een update: ‘Ik ben echt nog niet beter’

Linda Hakeboom geeft maanden na laatste chemotherapie een update: ‘Ik ben echt nog niet beter’

Linda Hakeboom geeft maanden na laatste chemotherapie een update: ‘Ik ben echt nog niet beter’

Inmiddels is het een paar maanden geleden dat Linda Hakeboom (36) haar laatste chemotherapie had. De documentairemaakster deelt op Instagram een update vanuit het ziekenhuis. 

Update Linda Hakeboom

Op Instagram Stories geeft Linda Hakeboom een update. Ze vertelt dat ze de zogenaamde ‘tattoopuntjes’ op haar lichaam heeft laten verwijderen. Ooit zijn deze geplaatst voor de bestraling van haar borsten. Dit is de derde keer dat Linda hiervoor naar het ziekenhuis gaat. Ze schrijft dat ze hoopt dat de puntjes straks echt weg zijn.

De behandeling tegen borstkanker is nu afgelopen, maar dat betekent niet dat Linda alweer helemaal beter is.

Lees ook
De dochter van Ann heeft ernstige anorexia: ‘Je ziet je dochter sterven voor je ogen, elke dag een beetje meer’

Nog niet beter

Linda schrijft: “Ik liep in het ziekenhuis en ik dacht: het is weer eens tijd om een update te geven over hoe ik me voel. Want ik merk dat ik de laatste tijd best wel lastig vind, omdat ik in een hele rare periode zit. Je komt niet meer in het ziekenhuis en de behandelingen zijn voorbij.”

Zo laat Linda weten dat ze echt nog niet beter is. Het is best wel zoeken voor haar hoe het gaat. “Het enige dat ik kan zeggen, is dat m’n lichaam en hoofd weer een beetje meedoen. Heel verwarrend”, schrijft ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress