Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom deelt fantastisch nieuws over haar gezondheid

Linda Hakeboom deelt fantastisch nieuws over haar gezondheid

Linda Hakeboom deelt fantastisch nieuws over haar gezondheid

Presentatrice Linda Hakeboom (36) kreeg halverwege 2020 de diagnose borstkanker. Hierop volgde een enorm zware periode voor haar. Gelukkig heeft Linda nu fantastisch nieuws gekregen over haar gezondheid.

Officieel geen kanker meer

“Aaahhhhh! De uitslag van de scan is GOED!!! Er is officieel geen kanker meer te zien op de plaatjes”, schrijft Linda bij een heel vrolijke foto van haar en haar vriend op Instagram. “Ik moet nu pas over een jaar weer terugkomen, dus tot die tijd kunnen we eindelijk een beetje ontspannen.” Na een heleboel ziekenhuisbezoeken, operaties en chemokuren is Linda officieel kankervrij verklaard. Fantastisch nieuws voor haar en haar geliefden!

Lees ook
Linda Hakeboom geeft maanden na laatste chemotherapie een update: ‘Ik ben echt nog niet beter’

Agressieve vorm van borstkanker

Linda ontdekte in augustus 2020 een knobbeltje in haar borst. Ze dacht: dat is vast niets. Helaas bleek het de meest agressieve vorm die er is van borstkanker. De documentairemaker onderging een intensief behandeltraject. Aan het einde van 2021 rondde ze haar behandelingen af. Linda nam haar volgers op social media mee in het proces. Zo deelde ze openhartig haar gevoelens, emoties en angsten over de heftige tijd rondom haar ziekte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress